Last news in Fakti

22 Ноември, 2019 14:49 5 354 3

Мъж вилня в класна стая в плевенско училище

  • класна стая-
  • училище

47-годишен мъж е крещял, вдигнал и хвърлил стол

Мъж вилня в класна стая в плевенско училище - 1

Мъж вилня в класна стая в плевенско училище, съобщиха от полицията.

На 21 ноември в полицията е получен сигнал, че около 12:00 часа в сградата на училище в областния град 47-годишен мъж е крещял, вдигнал и хвърлил стол в класна стая, пълна с ученици и преподаватели.

По случая е уведомен прокурор и е образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 интеграция

    3 0 Отговор
    Не е трябвало да му пишат двойка !
  • 2 Миризлив пор

    4 7 Отговор
    Май е време учителите и те да си поемат своята отговорност,оценки да се пишат само и единствено на доказани неща и в последствие да могат да се обжалват. Сега сме в ситуация ако има някой "на наред с главата" учител избиващ комплекси да пише наред лоши оценки "по симпатия" или по други причини. Далеко съм от мисълта че децата са идеално умни, възпитани знаещи и можещи, но да препиташ вечерта детето и то да ти "изпее" урока на другия ден да се върне с 2-ка и като чуеш обяснение от типа на "ама той толкова си знае бе, това че го е написал явно е преписал, няма начин да го знае" малко родители биха стояли и да са се усмихвали и да приемат такава гавра.

    Коментиран от #3

  • 3 МП4

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Миризлив пор":

    Брато , пределно е ясно на вс, че сегашните деца са мн ама мн по-различни от предните. Аз когато бях ученик от цялото училище имаше 2-3ма гаменчета , които ги четяха в една книга и вс знаеха че те са дъното. Имаше дисциплина, контрол и единодушие. Не може да знае урока по на др ден двойка. Може да изкара 5 не 6, но 2 при учено е невъзможно. Сегашните почват да пушат, да друсат и правят сек* от 4 ти клас. Бият учители, псуват ги, заплашват ги.,ходят с по 2 тетрадки, приличащи на баница...Хип не ги оправдавай, не бъркай градините с училищата. Учителите с 30 год. стаж са полудели от такива ученици, които нямат контрол, възпитание, навици и характер!!