Last news in Fakti

6 Декември, 2019 17:10 2 994 3

Убиецът, застрелял авера си с Калашник, влезе окован в съда

  • иван петров-
  • убийство-
  • калашник

Предстои да се разбере защо трупът е бил преместван и къде точно Петър е бил застрелян

Иван Петров, който застреля с автомат "Калашников" 35-годишния Петър Ангелов Валериев от бургаския кв. "Рудник", бе конвоиран в Окръжния съд в Бургас, където ще се гледа мярката му за неотклонение, пише "Флагман".

Припомняме, че сцената се разигра в края на ноември, когато семейство от Бургас се натъкнали на тялото, захвърлено близо до жп линията между СОМАТ и кв. "Долно Езерово". Вчера стана ясно, че убиецът Иван Петров е родом от Шумен, но от известно време живеел и в морския град. Той съжителствал с жертвата от доста години, тъй като работели заедно в сферата на строителството. Убитият и извършителят са участници в два въоръжени грабежа – през 2015 г. в Айтос и 2016 г. в София, и в двата е използвано огнестрелно оръжие и са откраднати големи суми пари.

Все още не са ясни мотивите за зверството, но от събраните доказателства е видно, че Валериев е бил прострелян с огнестрелно оръжие в областта на сърцето, с куршум от автоматично оръжие.

Предстои да се разбере защо трупът е бил преместван и къде точно Петър е бил застрелян. Според заключението на съдебно-медицинската експертиза смъртта е настъпила два дни по-рано, т.е. на 16 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    7 0 Отговор
    Лелее, какви прекрасни хора живеят в този град. Един ден няма нещо положително от Бургас. Лошо, много лошо, не отиват на добре нещата.

    Коментиран от #3

  • 2 Чичко тревичко

    7 0 Отговор
    2015 и 2016 участват в въоражени грабежи! А защо не са в затвора!! Или приписват на умрелия неща в който са замесени и извършени от полицаи!!!! Всеки знае че в грабежите са участници полицаи!!!!подкрепяни от своите колеги докато едните са на смяна а другите през почивката решават да ,заработят" някой лев
  • 3 Пунта Мара

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бургас":

    Гарантирано от ГЕРБ !!