Last news in Fakti

27 Декември, 2019 19:41 2 745 11

Пияни се сбиха с полицаи във Варна

  • пияни-
  • полицаи

Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа

Пияни се сбиха с полицаи във Варна - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

На 23 декември т. г. е постъпил сигнал за нарушаване на нощната тишина от таванско помещение, намиращо се на ул. «Генерал Колев». На място е установено, че в помещението, пригодено за живеене, се намират двама мъже в нетрезво състояние – С.А. (33 г.) от с. Езерово и Х.А. (32 г.) от с. Козица, двамата неизвестни на органите на реда.

Същите са отказали да съдействат на полицейските служители и са оказали съпротива, като са успели да нанесат лека телесна повреда на двама от полицаите. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Йозеф

    7 8 Отговор
    Не сме държава, като ти е лошо ти викат линейка, като ти е хубаво ти викат полиция...
  • 3 Миризлив пор

    6 10 Отговор
    Само един миризлив въпрос - седнал си да поркаш, явно не си адекватен, тропа ти някой на вратата със униформа дето се продава във всеки секс-шоп и се прай на Гоуем без да се представи, без да обясни какъв е проблема. Искаш да ти обясни малко по-бавно че явно си си у дома, направил си добрината да отвориш ама явно бавно поемаш а насреща като в 3-торазрядно порно ти размахват палка и белезници... и изведнъж "не си съдействал" ,, Та въпроса - кой не се е държал адекватно в случая?
  • 4 Телетъбис

    8 3 Отговор
    Нека,нека да ЯДАТ бой!!!! Нека да Ядат и други по деликатни работи тези измислени полицайченца!!! Живея в малък град, и ще ви кажа ,че се чудят с кой да се заяждат , чудят се как да отчетат дейност! Имаме си един умник измежду катаджийченцата, кадето ти задава малоумният въпрос- колко метра трябва да ти е бинта в аптечката на автомобила? Кажете това не е ли заяждане?? В големите градове е по различно, но тоя същият го биха много добре. Аз да попитам , защо не спират скъпите , луксозни автомобили и джипове с тъмните стъкла, Ами спират обикновенни ме пе се та?? Също не спират да глобяват и таксиджии, по голямата част от таксиметровите фирми, а да не кажа и всичките са спонсори на полицията, и съответно никой не закача такси-бакшишите! Колко пъти такси шофьорите в града ми са правили , какви ли не нарушения, даже един замалко да блъсне жена с около 100 километра в час. Беше около 2 часа сутринта и се прибирах от гости, жената преминаваше пешеходна пътека, а тоя уруд се пръкна от нищото! Срам е че остана безнаказан !

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Иванчо l-ви

    7 1 Отговор
    Дс се връщат по селата тези галоши. Сега като се върнат в село Езерово и село Козица ще разказват с гордост какви са мутри. Обаче пътуват с влака щото Аудито няма винетка.
  • 6 Робовладелец

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Козлодуй,искаш ли да яхнеш моя груй,да бъдеш моя сексуален роб,да те ръндя аз до гроб...
  • 7 гост

    5 0 Отговор
    Отвратително!Градовете се напълника със селяни!Дано тия двамата "юнаци-селяци",получат добра превенция!Били на тавана..........нещасници!
  • 8 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Телетъбис":

    Ако тия двамата(от кои села бяха) ми вдигат гюрлутия над главата,викам приятели.....и такава ще стане,че ще се молят по-бързо да дойде полиция - да ги прибере!!!
  • 9 факт

    0 0 Отговор
    или малко са пили или малко са били!
  • 10 Един

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Телетъбис":

    Ах защо не ме попита мен някой милиционер колко метра е бинта в аптечката!!! Мноооо са нагли! Искам да го срещна този!
  • 11 цербер

    0 0 Отговор
    като са успели да нанесат лекИ телеснИ повредИ на двама от полицаите.