Last news in Fakti

20 Юли, 2012 14:27 21 644 14

Задържаха жесток убиец

  • задържаха-
  • жесток-
  • убиец-
  • удушил-
  • прабаба

 За броени часове служители от РУП – Велико Търново и ОДМВР разкриха извършителя на жестоко убийство. В хода на разследването е установено, че 29-годишен жител на града е удушил прабаба си.

Снощи около 20,00 ч. в полицейското управление е получен сигнал от Спешна помощ в града за починала в жилището й 86-годишна. По трупа били открити следи от насилие. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип и дежурна оперативна група. При първоначалния оглед в присъствието на съдебен лекар по трупа на възрастната жена са установени травматични увреждания по лицето и шията. Тялото е откарано във великотърновската болница за аутопсия. Резултатите показали, че смъртта е настъпила в следствие на удушаване. След проведени незабавни действия по разследването е установено, че деянието е извършено по особено жесток начин от 29-годишния С.С., който живеел в дома на прабаба си. Той е привлечен в качеството на обвиняем, направил е пълни самопризнания. Мотивът за престъплението е битов. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мразещ баба си

    2 11 Отговор
    не се учудвам че момчето е уморило баба си,понеже и мойта баба е още жива и е на 82г и ако взема да ви разправям какви нерви ми образува всеки божи ден няма да ми стигне времето,тя не стига че вече е изкукуригала от възраста си ами и ракийца си пийва и после просто нямам думи да ви опиша какви приказки,скандали и караници -едвам се здържам да не я запукам в буквалния смисъл на думата ви казвам.обаче искам да изтъкна че не всички хора като остареят изперкват-само някои-другите са си наред с ума до гроб

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Търновец

    4 0 Отговор
    Малко инфо за "жестокият убиец". Момчето е 100 % инвалид с тумор в мозъка и претърпени 3 отваряния на главата, обездвижено, защото не може да пази равновесие и е на силни лекарства. Ако му се направи психиатрична експертиза най-вероятно ще се установи ,че едва ли може да осъзнава смисъла и значението на постъпките си /ако действително е извършил това/.Тази девойка на снимката така е написала статийката, все едно родната полиция е гонила и издирвала Ханибал Лектър !
  • 3 Един от много

    1 2 Отговор
    Родната полюция ни пази !!! Е, малко не идват на време по сигналите ама какво да се прави, трябва да се обслужват първо дарителите и баджанаците.
  • 4 Димитър Димитров

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "мразещ баба си":

    Ами незнам ама тебе требе да те заключим на време.че ми намерисваш на поредният ПСИХОПАТ!
  • 5 Дончо от Търново

    0 0 Отговор
    Към "Един от много"! Така и не разбрах написаното!? Против полицията ли??? За "дарители и баджанаци"?Какво има общо това със статията?Човешкият живот нормално се създава с голямо удоволствие.Предизвекателство е да го отгледаш и достигне една добра зрялост.Като години и обвързаност е доста.Притеснения тревоги и т.н.И всичко това да се онеме един човешки живот ей така с един замах!!!И и ще чакаш да се обслуже нещо нещо което го няма???Бъркаш нещо-извинявай!!!
  • 6 николай маринов

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "мразещ баба си":

    Пич , бегом до психиатрията възможно най-скоро че ако не си за там ,си директно за панделата .

    Коментиран от #7

  • 7 мразещ баба си

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "николай маринов":

    пич изказваш се неподготвен понеже не знаеш за какво става въпрос,ти ако беше на мойто място нямаше да можеш да се здържиш да не я удариш за разлика от мен така че не ми говори за пандела и психиатрия
  • 8 мразещ баба си

    1 3 Отговор
    аз ли съм психопат бе момко,ти бъди благодарен на господ че не жевееш с някоя изперкала бабка като мойта за което ти завиждам искренно,че сигорно отдавна да ѝ беше видял сметката,аз се здържам да не я ударя щото не ми се лежи в панделата,така че не ми пиши за психопатия ясно ли ти е!!!
  • 9 КъмИдиотаМразещБабаСи

    3 0 Отговор
    Виж се , сигурно си някой безделник на 20-40 г възраст, затова живееш с баба си.Може и да си пиянка,такива хора като теб просто не осъзнават ,че тази баба е дала живот на вашите, а те са дали живот на теб и няма значение дали жената е " изперкала " , ти трябва да я уважаваш. Но сигурно съм прав с предположенията си ,че си безделник или пияница и жената сигурно ти томоли по цял ден да направиш нещо с живота си, а ти не правиш а само си чешеш задника и си бъркаш в носа. Особено ако си някоя млада пиянка, представям си как те избиват нервите .... или просто не обичаш да ти държат сметка,отново заради една от горните 2 причина. По-добре ти си вържи въжето и се бутни от някъде, та да оставиш жената да си изживее дните спокойно...

    Коментиран от #11

  • 10 kkk

    1 0 Отговор
    Най-голямата трагедия на България е,че се налага 2-3 поколения да живеят под един покрив. Всеки трябва да си е отделно , а най-възрастните- в едни хубави домове с наборите си,да си спомнят младоста. Така е по нормалните държави,а тук млади хора се налага да напускат работа за да гледат старци. Но това не очаквам да бъде разбрано от повечето хора в БГ. Друго си е на 40 и няколко да напуснеш работа и да сменяш памперси. Да,родители са ,но просто у нас всичко е объркано
  • 11 мразещ баба си

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "КъмИдиотаМразещБабаСи":

    ех само колко си прост че чак неща да ти коментирам изказването ти-ти правиш ли разлика от старец с друг старец или за тебе всичките са еднакви и кво сега само защото е жива още и аз кво да направя на квартира ли трябва да се изнеса бъди благодарен че твойта баба не е с такъв характер като мойта че щеше да видиш тогава-иначе много ти е лесно да се изказваш неподготвен и да коментираш като незнаеш за кво става въпрос....
  • 12 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tova triabva da izgnie v zatvora.
  • 13 Явор Николов

    0 0 Отговор
    жестоките убийци обикновено имат власт!тоя си е най-обикновен комплексиран палячо без мозък,който ще гние за убийство на някой,дето му остават 2 години от животеца!царство й небесно на старата жена!
    но нека ,нека полежи човека,естествено...
  • 14 титини

    0 0 Отговор
    какво означава "ще гние в затвора"- глупости ще седи 5 години и това е, защото такава ни е държавата