10 Февруари, 2020 16:20 2 375 5

Нередовен шофьор с БМВ в гонка с полицията

  • гонка-
  • полиция-
  • бмв-
  • плевен

19-годишният е задържан за срок до 24 часа

Нередовен шофьор с БМВ в гонка с полицията - 1
Снимка: shutterstock

На 8 февруари 2020 година в жк."Дружба" служители от автопатрул на Първо РУ - Плевен подават сигнал със стоп палка по образец за спиране на „БМВ 318". Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Водачът не се подчинява и продължава движението си. Автомобилът е последван от автопатрула и след оказано съдействие от екипи на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Плевен е спрян в село Пелишат на улица "Христо Ботев". Установена е самоличността на водача – 19-годишен от Плевен. От извършената проверка е изяснено, че управлява МПС без СУМПС.

Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановлениие, връчено му на 20 октомври 2019 година, влязло в законна сила на 29 октомври 2019 година.

19-годишният е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор в РП - Плевен за престъпление по чл.343 „в“, ал. 2 и чл. 270 от НК.

Продължава работа разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    9 1 Отговор
    Айде сега за рецидив - двойно наказание да му лепнат, и то ефективно!!!
  • 2 сектант

    0 3 Отговор
    ако беше с дъстър щеше да ги изгуби у некоя нива ама уви
  • 3 3456

    1 2 Отговор
    Стоп палката е била по образец за BMW 318, обаче BMW-то е било 320 и за това не е спряло.
  • 4 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    0 3 Отговор
    БА АШКУЛСУМ ДЖИГИТ,КАТ ВАН ДИЗЕЛО В ХЕНТЕ ДЕ ЗОНАТА!ША ГИ СБЕРЕМ ТАКВИЗ ДА ИМ ПРАВИМ КОРМУВАНЕ ПА ПОСЛЕ ША СНИМАМЕ СЕРИАЛКИ-ША НАПЪЛНИМ ХАЗНАТА ТА ГЛОБИТЕ ДА МИРЯСАТ...

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.