Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 08:47 3 320 21

Осъдиха адвокат, шамаросал дъщеря на бизнесмен

  • атанас костов-
  • адвокат-
  • шамар-
  • съд-
  • пловдив

Осъдиха известен пловдивски адвокат. Районен съд Пловдив призна Атанас Костов за виновен в това, че на 08.04.2019 г. чрез удар на шамар с дясната ръка в лявата половина на лицето на Николета Батаклиева е причинил болка и страдания без разстройство на здравето, изразяващи се в контузия на лицето с травма на шести и седми долни леви зъба, поради което и на основание чл. 130 ал.2, вр. чл. 78а ал. 1 от НК го освобождава от наказателна отговорност и му налага административно наказание глоба в размер на 1000 лева.

"Осъжда Костов да заплати на Батаклиева сумата от 600 лева, представляваща обезщетение за причинените неимуществени вреди, в частност болки и страдания, следствие на деянието, извършено на 08.04.2019г. и предмет на настоящото производство, ведно със законната лихва от посочената дата, до окончателно изплащане на сумата, като отхвърля претенцията за разликата над 600 лева до пълния претендиран размер от 3000 лева", пише в решението на съда, както и : "Осъжда Костов да заплати на Батаклиева сумата в размер на 800 лева, представляващи направени от нея разноски за адвокатско възнаграждение. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васко

    18 10 Отговор
    A сега бащата да плати и да наебат буплично адвоката.

    Коментиран от #3, #4, #8, #20

  • 2 Хасан Азис

    7 13 Отговор
    Бой по курвите ,черпя неверниците с💩💩💩💩💩

    Коментиран от #9

  • 3 Теб гледай да не ебе

    9 10 Отговор

    До коментар #1 от "Васко":

    Педал гърбав лапай ми хуя мършо
  • 4 Теб гледай да не ебе

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Васко":

    Педал гърбав лапай ми хуя мършо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хаха

    22 0 Отговор
    БАТАКлиеви , само може да си направите
    Сметка що за стока са цялото семейство
    Изгърмяни патрони с претенции на висаджий, измислени герои, ама го извъртяха и адвоката
  • 7 Аха

    35 2 Отговор
    Защо не пишете за причината поради, която и е зашлевен шамар.Защо се пише и коментира само страната на потърпевшата и бизнесмена татко, но не и другата страна.За да се създаде една обективна статия се посочват причините и за двете страни.Едва тогава се прави заключение за инцидента.Вече може да ми изтриете коментара, ако не ви е удобен.
  • 8 Спас

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Васко":

    Тебе да те ебат на пъпа на Пловдив.
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан Азис":

    господин ХАСАН ако може без обиди не може ли да пишеш възпитано културно не се заяждам господине по човешки го казвам по точно го пиша на клавитурата
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 10 Отговор
    АДВОКАТ ПСИХОПАТ
  • 11 Браво

    11 1 Отговор
    Радвам се че е постъпил така. Сега трябва народа да го измъкне. Бих дал пари да го измъкнем.

    Коментиран от #12

  • 12 доБРАВО

    1 8 Отговор

    До коментар #11 от "Браво":

    ей човечище а ако някой удари щерка ти ко прайм

    Коментиран от #14

  • 13 Жорко

    7 0 Отговор
    И тука политически чадърчета или "копи-пеист" новини,напишете цялата история,а не само части..аман от илитерати!
  • 14 Браво 2

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "доБРАВО":

    Аз нямам никой в живота си. Затова че това не ме плаши. Нито приятелка нямам нито нищо. Но поне имам себе си. Боря се с живота. Живота е коварен.
  • 15 коки

    9 1 Отговор
    Без да знаете кои са батаклиеви няма как да давате оценка на адвоката,на това семйство освен бой, ев@не и сръбска музика друго не заслужават
  • 16 Размисли

    14 0 Отговор
    Странно.Мед.заключения са направени в УМБАЛ " Свети Георги", въз основа на това представяйки ги в съда то адвоката е осъден.Всички знаем как и по какъв начин можем да се сдобием с такъв документ,а още по-странно е,че в същото здравно заведение работи лице като неврохирург под името Иван Батаклиев.Пита се в задачата дали въпросният хирург има роднинска връзка с Батаклиева и, ако има тогава дали съдиите издали присъдата са взели под внимание роднинската връзка.Просто питам.
  • 17 Коста Атанасов

    2 4 Отговор
    Осъденият Костов е едно голямо недоразумение!Този инфантил който незнайно как се е сдобил с диплома на юрист няма хал хабер от право!Сега по назуса:Ли ето Костов се сдобива с преференциален пропуск за паркиране в синя зона с измама!След проверка пропуска му е отнет !Това изначава че е паркирал НЕЗАКОННО!Паркирал е пррд гаражи и е препятсвал хората да си приберат колата!Тръгва да прави маневра и няколко пъти удря колата на хората!Прави ПТП и идва полиция съставят му акт!Този скт той обжалва но губи делоти!Така изнервен той удря шамар на публично място на момиче!Много хора стават свидетели и го правят и в съда!!!Така че ли ето вместо да се оплаква от съда да си посипе главата с пепел да се извини на хората а да не се прави на вода ненапита!Като юрист трябва да знае че решенията на съда не се коментират!
  • 18 Никой не е осъден

    8 0 Отговор
    Присъдата е обжалваема. Костов даде интервю, че вече жалбата е факт! Така че никой не е осъден! Накрая Батаклиеви ще попаднат в панделата, където им е мястото. Кой е Атанас Костов - бил е адвокат на годината! Простотията, че е “никой” е виц - това е човек с пет книги и 80 научни статии! Та това го чака Батаците, бой от топ юрист! Давай Костов - вкарай ги в затвора тия боклуци!
  • 19 Сидеров

    3 0 Отговор
    Да пишете подобна статия показва, че сте една смешна жълтурка! Семейство Батаклиеви баща(фалирал градски транспорт), син(нагла отрепка), дъщеря(смешна свиня), майка(алкохоличка) са най-долните същества в Пловдив. Целият град го знае! Костов е идол - удря шамар на тия простаци, звучен, публичен, за да може и тези, които не знаеха за отрепките да знаят! Експертизата по делото сочи, че не е докосвал Николета Батаклиева, че тя няма увреждания по лицето, че не е имала нужда от лечение! Сега в Окръжен съд всичко ще приключи...и батаците в оанделата, където км е мястото!
  • 20 ВждамЧесиПрозз

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Васко":

    Бащата е платил на съда, да! Само че бой и шамар не е имало и сега цялата фамилия Батаклиеви, тия долни отрепки, измамници и престъпници ги чака панделата!
  • 21 Дернев

    2 0 Отговор
    Бях там! Нямаше шамар, Костов дори не я е докосвал тази! Тя предизвика цялата случка - отвори му колата в движение! Защо не извика полиция като я е ударил! Извика КАТ! Лъжи, лъжи, лъжи! По-големи измекяри от това семейство нямаааа! Престъпници, измамници, лъжци - защо са на свобода след престъпленията! Къде е прокуратурата!?