28 Февруари, 2020 16:41 1 836 3

Мъж наряза лицето на опонент след скандал

  • нарязан-
  • нож-
  • раковски

Жертвата е без опасност за живота

Мъж наряза лицето на опонент след скандал - 1
Снимка: shutterstock

На 27 февруари около 22 часа в РУ Раковски е получен сигнал за сбиване в игрална зала „Колорадо“ на улица „Г.С.Раковски“. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

При посещаване на адреса е установено, че неизвестно лице е нанесло лека прорезна рана в областта на челото над лявото око на посетител в залата.

Същият бил без опасност за живота. Разпитани са свидетели. От последвалите незабавни оперативни действия е установен извършителя- 24 годишен от Раковски, който обяснил действията си с възникнал между двете лица конфликт.

Нарушителят е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 131 ал 1 т.12 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митко

    18 2 Отговор
    Защо не се посочва етноса на опонентите? Или се подразбира!
  • 2 Бойко Боклука

    8 3 Отговор
    Комунистите са виновни!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.