Last news in Fakti

7 Март, 2020 12:10 2 656 14

Отново насилие над жена. Родопчанин заплашва: Ще те разпоря

  • родопчанин-
  • заплахи-
  • домашно насилие

Странната любов, превърнала се в омраза, влезе в съда в Смолян

Отново насилие над жена. Родопчанин заплашва: Ще те разпоря - 1
Снимкa: Shutterstock

„Ти ще бъдеш само моя, ако погледнеш друг мъж ще те убия, ще те разпоря от корема до гушата“ - тази закана поставя окончателна точка във взаимоотношенията между мъж и жена в Родопите, пишат от 24smolian.com.

Странната любов, превърнала се в омраза, влезе в съда в Смолян.

Самотна майка от областния град започнала връзка със свой комшия. Впоследствие ражда още едно дете, което новата ѝ изгора отказал да припознае. Отношенията им се влошили, а жената се опита да сложи край на връзката им. Не така обаче мислил родопчанинът.

Започнал тормоз, заплахи, обиди. Мъжът дори ошамарил дамата на работното ѝ място, пред нейни колеги, което довело до намеса на полицията.

В рамките на часове мъжът звънял 35 пъти по телефона на жената. Той я заплашил, че ще ѝ „разпори корема“, ако погледне друг мъж, обиждал я, а на заплахите свидетелка станала съседка на дамата.

Нервното разстройство, до което била доведена жената, влезе в съда в Смолян.

На две инстанции магистратите решиха: ревнивият бивш ще трябва да плати 2000 лева обезщетение заради тормоза. Той получи и условна присъда от година затвор. Тя ще влезе в сила, ако мъжът отново престъпи закона в рамките на следващите три години.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помаци бе

    16 6 Отговор
    Те се порят така, без посока и цел...!
  • 2 Мими

    26 7 Отговор
    Защо условна?Това няма да му попречи и ще я убие!!!

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 3 Митьо Пищова

    8 4 Отговор
    Поря ги кат риби, пълня ги като агнета.
  • 4 onq s konq

    5 3 Отговор
    И ас туи распраиам на Сесесере чи ша бъди саму мои штоту ша гу распориа самче ут зади тои па пошна ошти по бруталну ми исневериавъ вечи са триаска сас секи бежанец коиту види саму ГЕРП
  • 5 Ми тя като обикаля комшиите

    10 6 Отговор
    Навъртяла километраж , мъжът се видял в чудо.
  • 6 Вла

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мими":

    За заплахи не се влиза в затвора. За колко да го пратят-за цял живот ли,като превенция? За колко години предлагаш ти, миролюбива овчице, да бъде изпратен в затвора?
  • 7 Вла

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мими":

    Да лежи като за убийство,без да я е убил ли?Доживотна ли,какво?А ако го вкарат за 3 до 5,дали няма още повече да иска да я убие?Според мен така е правилно-предупреждават го с тая глоба и условна,че ще има проблеми ако я тормози,ако е решил да я убие няма да се разколебае,а не може някой да лежи за престъпление което не е извършил,заради подозрения,че ще го извърши....
  • 8 Знам една Мини с

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мими":

    с две деца от двама различни, все по съдилищата се мъкне с единия и го тормози за пари! От Сливен е, ти да не си същата?
  • 9 Иван

    2 1 Отговор
    Колко такива случаи има вече... Сега очаквайте в следващите новини този да й е видял сметката и после едно чудене защо така стана.... Тази жена страда заради неговата слабост.
  • 10 IVAN

    5 2 Отговор
    ПОМАШКА РАБОТА..........
  • 11 Исмаил

    3 1 Отговор
    Ти да видиш.Оказаха де българи
  • 12 Taкива стрелци и убийци ги знам

    2 1 Отговор
    Накрая ревът ама тя ми изневерии и няма помен от стрелеца и убиеца...мани мани.....вместо да си миеш колата по 3 пъти на ден иди й оближи мидата ни проблеми ни разводи.....че ми писна да ви шибам жените на всичките
  • 13 Гост

    0 3 Отговор
    Аман от прости мъже, с мозък на овца и с емоционално развитие на хлебарка. Не признал детето, но иска да е с него. Ми не иска! Ще бъде сама или с някой друг, но не и с този когото не иска, психопат, да и плаши децата и да не може да иде спокойно на работа да ги изхрани. Представям си колко е и бедна. Жени, мисрете два пъти, преди да допуснете някой, защото за едното нещо цял живот тормоз.
  • 14 Тея са обичат

    0 0 Отговор
    Иначе нема са впрега толкоз