Last news in Fakti

9 Април, 2020 12:10 2 588 9

Надрусан шофьор опита да хитрува пред полицаи

  • шофьор-
  • наркотици-
  • дезинфектант

Специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества се е провела във Великотърновско

Надрусан шофьор опита да хитрува пред полицаи - 1
Снимка: БГНЕС

Наркотични вещества и водачи, употребили наркотични вещества установиха служители на полицейските управление в Г. Оряховица, съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества в района на пътя за х. Божур са извършени проверки на три леки автомобила – Peugeot, Mercedes и BMW, управлявани съответно от 21, 20 и 19-годишни всички от Г. Оряховица и на товарен автомобил Dacia, собственост на куриерска фирма, управляван от 20-годишен от Г. Оряховица.

При проверка на водача на първия автомобил е установено, че същият е седнал зад волана, след употреба на наркотични вещества. Апаратът е дал положителна реакция за кокаин и опиати. Дал е кръвна проба за химичен анализ.

При проверка на водача на Mercedes-а апаратът е дал положителна реакция на канабис и амфетамин. Пробата на третия водач е положителна за канабис. В автомобила са намерени и иззети и около 4 грама тревата.

Водачът на товарния автомобил в опит да заблуди полицейските служители преди проверката е пръснал в устата си дезинфектант, при което пробата за наркотични вещества е дала положителна реакция на канабис, а тази за алкохол отчела рекордно количество.

Взета му е и кръвна проба за химичен анализ. Четиримата са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Започнати са досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамини

    10 1 Отговор
    сладури те. Тоя на БМВто излезнАл най-свестен, само канабис, другите по-зле.

    Коментиран от #8

  • 2 слаботоков

    5 1 Отговор
    Ха ха ха. Егати тъпите глупаци!😁😁😁😁
  • 3 Мим

    5 1 Отговор
    Тия млади все циг...та ли са или и други?

    Коментиран от #5

  • 4 criminal

    3 2 Отговор
    Така са младежите.....вместо да си пие ракията като се прибере той гледа да си смота главата от сутринта.......а да питам кадъра на МВР от снимката с Лада ли обикаля още......щото такова огледало не съм виждал на друга кола.....

    Коментиран от #6

  • 5 criminal

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мим":

    Тоя с баничарката няма да от боята......боядисаните не работят като шофьори щото няма далавера.....
  • 6 devil

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "criminal":

    Nivicka kolega ,da mooogat da izbyagat bavarkite
  • 7 Това ли е най големия проблем

    5 1 Отговор
    че някой си шмугнал 2 линийй а 75 милиона липсват от бюджета
  • 8 Бмв

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мамини":

    Благодаря много
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.