Last news in Fakti

20 Август, 2012 21:48 1 427 1

Дойчин Дойчев и Руслан Колев - на свобода

  • дойчин дойчев-
  • руслан колев-
  • кокаин-
  • испания

Специализираният наказателен съд пусна от ареста без мярка за неотклонение Дойчин Дойчев и Руслан Колев - двамата обвинени за организирана престъпна група за трафик на наркотици. Става дума за трите тона кокаин, заловени на българския кораб „Св. Николай” край Испания.

Дойчин Дойчев е сочен от прокуратурата за участник в нея, а Руслан Колев е обвинен като организатор и ръководител. Съдът разпореди двамата да бъдат незабавно освободени от ареста, предаде БГНЕС. Преди това прокуратурата поиска постоянен арест.

Решението на съда все още не е окончателно и може да бъде обжалвано пред апелативен спецсъд. Прокурорът Андрей Андреев вече обяви, че ще го направи. Заседанието в апелативния спецсъд ще бъде на 24 август.

Трите тона кокаин бяха транспортирани от търговския кораб "Св. Николай" към автономната област Галисия в Северозападна Испания и от там дрогата е трябвало да бъде разпределена за пласиране в цялата страна и в други европейски държави.

Арестувани бяха 31 души, в това число 21 български граждани без криминално минало, които охранявали наркотика по пътя му от Южна Америка към Галисия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 0 Отговор
    КИХНАЛИ СА НА ТОЧНОТО МЯСТО И ГОТОВО-НЕВИННИ СА КАТО ПЕЛЕНАЧЕТА, ТОВА СИГУРНО САМО В БГ СТАВА