Last news in Fakti

30 Април, 2020 15:34 2 628 6

Стреляха по кола на кметски наместник

  • стрелба-
  • кметски наместник-
  • орач

Замесен е роднина на магистрат от Търговище

Стреляха по кола на кметски наместник - 1
Снимка: Shutterstock

Стрелба с оръжие по кола на кметски наместник в село Орач. Инцидентът е от миналата нощ. За него информира самият управник на селото Милчо Рангелов. По думите му, час преди стрелбата пред дома му, той е бил заплашен с убийство по телефона.

По информация на NOVA вече има задържани. Замесен бил и роднина на магистрат от Търговище. „Искам да благодаря на служителите на МВР за бързите и адекватни действия. Те заловиха за часове хората, които извършиха стрелбата срещу мен“, казва Милчо Рангелов.

Той разказва, че познава извършителите, защото са били от една ловна дружина. Според него причината е, че той става кмет на с. Орач. След този момент към него започват да се сипят обиди. Започват да се пускат и снимки на него и семейството му с обидно съдържание.

„Нямал съм пререкания с тях. Пуснах и жалба в прокуратурата, заради снимките в интернет. Заради ситуацията в страната обаче, жалби от този вид не се приемат. Преди стрелбата съм получавал заплаха за убийство от единия от извършителите.

Обадиха ми се по телефона и казаха, че ще дойдат. Сега смятам, че и бащата на задържания ще дойде да ме търси. Казаха, че „ще ми пръснат главата“, обяснява Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поемане на отговорност от правителството

    7 0 Отговор
    И ОСТАВКА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ. Наркомания, убийства, ПТП, кражби, корупция, изнасилвания всеки ден най-малко по 2-ва случая. Това правителство НЕ СЕ СПРАВЯ С ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД, СПРАВЕДЛИВОСТ и БЛАГОДЕНСТВИЕ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ОСТАВКА!!!
  • 2 Марио Валериев Танев

    3 0 Отговор
    Оръжието беше мое, взел съм го лично от баща ми Валери Танев.
    Не очаквах да се случат подобни събития.
    Искам да направя пълни самопризнания.
    В полицията на София.
  • 3 Антоанета Стефанова Тулева

    1 2 Отговор
    По време на престрелката аз и приятелят му бяхме в апартамента, в панелия му блок. С извършителят , на който приятеля ми му е дал оръжието нямаме връзка ,но имаме информация ,че оръжието вмомента се намира в околността на медите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Некой

    1 0 Отговор
    Да каже кмета и за камиона,който открадна и наряза,той самия, и за телето на хората, не само да се прави на жертва...