Last news in Fakti

4 Септември, 2012 11:48 1 780 1

Избягал затворник се опита да задигне кола

  • затворник-
  • кражба-
  • кола-
  • варненски затвор

Затворник, който не се върнал след отпуска във Варненския зандан се опита да открадне лек автомобил, полицията го спипа.

Обявеният за издирване след бягство от затвора мъж, е установен и задържан, след бързи действия на полицейски служители от Районно управление „Полиция” – Шумен.

Около 23.30ч. снощи е получен сигнал за противозаконно отнет лек автомобил в град Плиска. Сигнал за кражбата на лек автомобил „Volksvagen Pasat” с шуменска регистрация с прикачено туристическо ремарке, подал синът на собственика на автомобила. След бързи действия на полицията автомобилът е засечен на бензиностанция в шуменското село Царев брод. Установено е, че мъжът зад волана е обявеният за издирване С.Х./ 37г./ от село Секулово, област Силистра, заради това, че не се е върнал в затвора след отпуск. Затворникът  излежава двегодишна присъда в затвора във Варна за обсебване-престъпление по чл. 206 от Наказателния кодекс. В криминалното му досие има присъди за грабеж, измама, умишлено убийство.

На снимките е откраднатия автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    kakav e tozi otpusk na toia recidivist be.