Last news in Fakti

12 Юни, 2020 12:13 2 514 5

Арестуваха трима наркоразпространители в София

  • наркотици-
  • наркоразпространение-
  • коноп-
  • екстази

Единият от задържаните е криминално проявен и осъждан

Арестуваха трима наркоразпространители в София - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти на СДВР задържаха трима мъже за наркоразпространение, съобщиха от пресцентъра на МВР.Арестите са извършени вчера в рамките на проведена операция на криминалисти на СДВР, под наблюдението на Софийска градска прокуратура.

В рамките на полицейските действия е претърсен апартамент в столичния комплекс „Редута“, откъдето са иззети наркотични вещества - 41.80 г коноп и 1.86 г екстази.  Единият от задържаните е криминално проявен и осъждан.

След 24-часовото задържане, с постановление на СГП, на тримата обвинени за извършено  престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК, е наложен задържане за срок до 72 часа. 

Предстои внасянето в Софийски градски съд на искане за определяне на най-тежката мярка за неотклонение спрямо обвиняемите  - "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    дребни риби са арестувани а акулите никой не закача

    Коментиран от #3

  • 2 Сойка Присмехулка

    6 0 Отговор
    Само трима? Ми то не останали, бе! Трябва спешно да търсят, може би нов внос...
  • 3 ...

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво значение има дребни или едри, вместо да взимаме , ще даваме ддс ! Очевидно няма работа за всимки, по-добре ли е да крадат ?
  • 4 1122

    0 1 Отговор
    Каквото са намерили у него да го изяде.От това по справедлива присъда няма.Когота хванат с наркотик,дали е за него или е за продан ,да сяда и пред съдията да започва и да го изяда,останалото в пещите!
  • 5 Хаджиментов

    1 0 Отговор
    И какво от това? Нито ще прекъснат употребата, нито нищо.
    Доставките насищат, дори превишават търсенето, никой не е спрял да се друса поради липса на дрога, така че това е безсмислена дейност по начина, по който се прави. Не само у нас, а в много от страните по света.