Last news in Fakti

12 Юни, 2020 12:42 2 119 1

Подпийнал татко заби нож в крака на сина си

  • баща-
  • нож-
  • син

Бащата е 41-годишен криминално проявен

41-годишен мъж е задържан за нанасяне на телесна повреда на сина си в Габровница. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Монтана.
 
На 11.06.2020 г. около 16,00 ч. в с. Габровница, общ. Монтана, след употреба на алкохол е възникнал скандал между 41-годишен криминално проявения местен жител и 18-годишния му син. По време на свадата бащата е причинил средна телесна повреда на сина си, като го е порязал с нож по крака.
 
Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ Монтана, без опасност за живота.
 
Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Монтана, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК.

Бащата е задържан в полицейския арест в РУ Монтана за срок до 24 ч. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говнария

    15 0 Отговор
    само 24 часа арест?... в нормалните страни това е опит за убийство и лежат по 25 години като отче наш