Last news in Fakti

1 Октомври, 2012 14:11 2 170 7

Стопанин простреля крадец на алкохол

  • стопанин-
  • простреля-
  • крадец-
  • алкохол

Стопанин простреля крадец опитал се да открадне 60 литра алкохол. В събота, около 03:50 часа, е получено съобщение за включена локална аларма на обект в град Добрич, съобщиха от МВР.


При посещение на място е установено, че 22-годишния К.И. от село Божурово е с огнестрелни рани в областта на таза и левия крак. В момент на излизане от обекта, младежът е прострелян от 50-годишният собственик от Добрич, със законно притежаван от него пистолет.

При извършения оглед е констатирано, че са приготвени 5 пластмасови туби с около 60 литра алкохол, изнесени от външната страна на прозореца на обекта. Простреляният крадец  е настанен в хирургия при МБАЛ Добрич, като към този момент няма данни за опасност за живота му. Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Проницателен

    3 0 Отговор
    Поредният крадлив м...л... Браво на стопанина! Браво и на Йоан Опиц! Крадците само от това разбират - от пръта и пищова!
  • 2 Захарче

    2 0 Отговор
    огнестрелни рани в областта на таза и левия крак т.е в Г-за и крака :)
  • 3 Българин

    2 0 Отговор
    Браво! ! ! !
  • 4 Буден

    1 0 Отговор
    Ако и на този човек му поставят присъда за това че е защитил собственноста си-това вече е БЕЗОБРАЗИЕ.При положение че имаме толкова ченгета в правителството не е нормално да не се предприемат никакви действия срещу крадците!
  • 5 ххахаха

    1 0 Отговор
    абе що не вземат да я затворят тая полиция и като в дивия запад който както може те и без това работа не вършат само харчат парите на данакоплатеца и действат в услуга на определени хора в определени моменти иначе браво на човека че го е гръмнал и не ми става ясно как в такива случаи собственика стига винаги преди полицията .
  • 6 hhh

    1 0 Отговор
    narode bda se vdignem ama na istinski bynt za pravata si za6toto darjavata za6titava samo prestapnici zakona trqbva da se promeni nemoje nqkoi da ti vliza v sobstvenosta beznakazano
  • 7 Йордан Атанасов

    0 0 Отговор
    Крайно време е да се разреши на хората да си бранят собствеността... както е в USA.. влезе ли ти в къщата без разрешението ти.. можеш да го правиш, каквото си искаш!
    Тук... човека си пази имуществото... а държавата 90% от случаите.. ще го накажат за това, а крадеца... крадеца излиза жертва.. :X :X СМЕШНА КАРТИНКА :X