Last news in Fakti

24 Юли, 2020 17:00 3 739 2

Жена опита да услужи, прости се с телефона си

  • откраднат телефон-
  • телефон-
  • кражба

Крадецът бил открит и задържан

Жена опита да услужи, прости се с телефона си - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Двама крадци са заловени от служители на полицейските управления в Пещера и Септември.

В началото на седмицата била депозирана жалба от 55-годишна жителка на Пещера .Тя съобщила, че от жилището и е извършена кражба на смартфон „Самсунг“. Служители от група „Криминална полиция“ предприели необходимото и не след дълго станал ясен авторът на посегателството. Това бил 31-годишен мъж, който е задържан в ареста, а у него била открита откраднатата вещ. 

Още по-интересен е случая в Септември. Вчера преди обед на телефона за спешни повиквания-112 се получил сигнал от 40-годишна жителка на Ветрен. Непознат я срещнал и поискал да ползва мобилния ѝ телефон, за да се обади на негова приятелка. Доверчивата жена му дала апарата, а мъжът го взел уж да позвъни, но изчезнал внезапно. 

Крадецът бил открит и задържан. Това е 26 годишен от Велинград. Телефонът е открит у него и иззет. Спрямо велинградчанина е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СвръхАз

    5 0 Отговор
    Тц, тц, тц... ГолЕми..
  • 2 Манаф

    7 0 Отговор
    Кокошкари или наркоманци