Last news in Fakti

29 Юли, 2020 14:10 2 386 4

Общо 16 ареста при акцията в Шуменско вчера

  • шумен-
  • шуменско-
  • смядово-
  • акция-
  • иван гешев

Образувани са девет досъдебни и две бързи полицейски производства

Общо 16 ареста при акцията в Шуменско вчера - 1
Снимка: БГНЕС

Шестнадесет души са били задържани за притежание и разпространение на наркотични вещества, както и за незаконно притежаване на боеприпаси с различен калибър, при проведената специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в Шуменско вчера.

Образувани са девет досъдебни и две бързи полицейски производства, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

При съвместна проверка с ОДБХ от търговски обекти в община Смядово са иззети и 108 килограма месо с неизяснен произход, което е изпратено за унищожаване.

Проверени са общо 414 души, 69 от тях - криминалнопроявени. Извършени са проверки и на 294 моторни превозни средства. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 41 акта, наложени са 48 глоби с фиш. Констатирани са и 174 нарушения на скоростните режими с мобилна камера.

Заместник-главният секретар на МВР Стоян Темелакиев и главният прокурор Иван Гешев са се запознали със създадената организация и предприетите действия от полицейските служители по време на специализираната операция, проведена под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    8 0 Отговор
    Е и какво като арестува, по- важно е колко ще осъдят лесно се арестува! Това са някакви безмислици прах в очите на наивниците
  • 2 Private Spaсe

    9 2 Отговор
    Симулация на дейност правим се, че работиме!
  • 3 Стенс

    2 1 Отговор
    А хулиганските псувни и обиди към длъжностно лице плюс закани са детска работа, нали
  • 4 ЕЙ ПАРАЗИТИ

    0 0 Отговор
    СТИГА АРЕСТИ НА КОКОШКАРИ , АМИ ПЪРВО АРЕСТУВАЙТЕ БОКО , ЦЕЦО КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНОВ