Last news in Fakti

4 Октомври, 2012 11:44 2 446 2

Мъж би съпругата си от ревност

  • мъж-
  • би-
  • съпругата си-
  • ревност

Жена на 38-години от град Сливен е пострадала тежко след семеен скандал. На 03 октомври, около 19,50 часа  в РУП- Сливен е получено съобщение  за възникнал скандал.  На място е изпратена оперативна група като от извършените следствени действия се установи, че по време на семеен скандал З.З. мъж на 42 години от Сливен е нанесъл множество удари в областта на главата на 38-годишната си  съпруга.

Вследствие на инцидента пострадалата е откарана и оставена за лечение в МБАЛ – Сливен, като към момента не е установена телесната повреда, твърдят от МВР Сливен.

Всичко беше в кръв, много кръв, навсякъде кръв. Така живеещи от блок 47 на сливенския булевард „Христо Ботев” описаха пред Sliveninfо драмата, разиграла се снощи в жилище на едни от входовете.

Според сливенското издание съпругът започнал побоя с юмруци и продължил с нож.

На практика ние я спасихме, обаждайки се в полицията. Шумът беше невероятен, казаха съседите.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.115 във вр. с чл.18 от НК. за убийство, заяви пред Sliveninfo прокурор Виолета Калайджиева, говорител на окръжна прокуратура-Сливен. По-късно днес ще бъде поискано 72-часово задържане на съпруга З.З, който за момента е в ареста за 24 часа.

Според съседи той посегнал на жена си от ревност. Дали това е така обаче ще изяснява следствието. Работата по случая продължава.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 POLICE

    1 0 Отговор
    Егати и нещастния ! Аман от задръстени комплексари!
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ako ima samnenia da ia izgoni kakvo shte ia bie.