20 Август, 2020 14:21 2 635 4

Екшън с пистолет, тръби и лопати при нападение на мъж в Разградско

  • побой-
  • пистолет-
  • село самуил

Двамата нападатели се качили в сиво на цвят „Ауди“ и отпътували в неизвестна посока

Екшън с пистолет, тръби и лопати при нападение на мъж в Разградско - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

51-годишен мъж е пострадал при нападение от непознати мъже в дома си в село Самуил. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград.
 
Сигналът за нападение е получен около 17.45 часа на 19 август от 28-годишен младеж от Самуил. Той е съобщил, че двама непознати мъже са нападнали 51-годишния му баща в дома им.

Единият от мъжете произвел изстрел с газов пистолет, който потърпевшият успял да избие от ръцете му с лопата, но другият го ударил с тръба по главата. Впоследствие двамата нападатели се качили в сиво на цвят „Ауди“ и отпътували в неизвестна посока.

Пострадалият е откаран в МБАЛ-Разград и след обработка на раните е освободен за домашно лечение. По случая е отпочната проверка по чл.131, ал.1, т.12 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербекшъни

    28 4 Отговор
    Това в резултат на борбата на каскетурата с битовата престъпност ?
  • 2 Гешеф

    22 0 Отговор
    Загубих си газовия пищов
  • 3 Къде другаде става това?

    12 2 Отговор
    В истински Правова държава това ще стане и тези ще бъдат заловени и веднага на съд! Отдавна у нас действа Закона на джунглата, който е близо до
    Лъва прави каквото си иска. Съда е за плебеите.

    Коментиран от #4

  • 4 Става става

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Къде другаде става това?":

    На острова искаха да разбият вратата и куките дойдоха след 3 дни...българка полицайка там ми каза "само като чуя сигнала и знам ,че нищо няма да направим" така че въоръжете се където и да сте и знай от мене ...извадиш ли оръжие го използваш задълже