18 Септември, 2020 08:03 6 414 23

Мъж твърди, че е бит от служители на паркинг в Балчик

  • балчик-
  • паркинг-
  • нападение и побой

Управителят на фирмата, която стопанисва паркинга има друга версия

Мъж твърди, че е бит от служители на паркинг в Балчик - 1
Кадър Нова тв

Скандал на паркинг в Балчик и твърдения за побой. Двойка младежи и наемателите на паркинга влезли в пререкание къде точно трябва да оставят колата си. Тодор Владов разпространи клип в социалните мрежи, в който твърди, че заедно с приятелката си са станали жертва на побой.

Тодор и Елена живеят в Украйна, но от години летуват в Балчик. За първи път с тях в България е и майката на момичето. В неделната вечер решават да ѝ покажат Ботаническата градина в Двореца. Свикнали са да оставят колата си винаги на първото паркомясто на уличното платно, съобщава Нова тв.

„Едно момче с червена фланелка, без отличителни знаци, започна да ни вика на висок тон: „Преместете колата в нашия паркинг, на този паркинг не може да спрете”. А имаше кола на 3 места по-надолу. Попитах: „Защо не може да спрем?” Отговори: „Просто не може, всички паркинги в района са наши, ние казваме къде има свободни места, къде няма”, разказва Тодор Владов.

Владов заявява, че не получава адекватен отговор, а заплахи, като към служителя се присъединява шефът му.

„Той започна директно да ни обижда, да отправя заплахи, че „ще ни покаже кой е той”, че тук всичко зависи от него, че повече в Балчик няма да стъпим. На няколко пъти казаха, че ще стане нещо с нашата кола, ако не си я преместим”, допълва Владов.

Според наемателя обаче те са помолени учтиво да преместят колата си, защото фирмата многократно е плащала обезщетения за повредени автомобили в т.нар. „Синя зона”, за която също отговаря.

„В тази част на денонощието е тъмно, пътят е тесен, имаше автобус, който товареше хора и беше по-добре и за негова сигурност, и за наша, колата му да бъде в тези места тук, на паркинга. Мъжът беше помолен от нашия служител да си премести колата. Не го направи, след това започнаха вербални заплахи от негова страна”, твърди Петър Петров, наемател на паркинга и „синята” зона.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pet

    44 1 Отговор
    Като няма кадри, така ще бъде-куцо и кьораво отвсякъде ги вземат и нямало туристи.
  • 2 хахахахаха

    47 1 Отговор
    нормални приматски неволи в територията “джунгла без палми”...
  • 3 666®

    35 2 Отговор
    Къв го дири там синя зона тогава, на тоя тесен път? Значи се създават предпоставки за ПТП, случват се често ПТП-та, но синята зона си е там? Що?

    Коментиран от #13

  • 4 kick

    41 1 Отговор
    Шефа нещо послъгва, кой ходи да разглежда ботаническа градина по тъмно!
  • 5 м-р Костов

    30 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: фирмата многократно е плащала обезщетения за повредени автомобили в т.нар. „Синя зона”
    Но комент!
  • 6 Щом и у балчик има синя зона

    27 1 Отговор
    Нещата са страшни😂😂😂😂сичко е схема за грабежи сичко навсякъде....в бегето никога нема да има оправия дорде живеят българе
  • 7 Явно има още загубени хора

    27 2 Отговор
    Дето ходят по грабежоморието жалко за тях
  • 8 Ънглия

    18 0 Отговор
    Приматите на територията тотално изкукаха !
  • 9 Валентин

    13 0 Отговор
    Бил съм на този паркинг и съм бил заплашван от това момче на паркинга.Съседи казаха че такива случки са ежедневие.
  • 10 Гайц

    14 0 Отговор
    За това няма туристи в България,с тези мутренски прийоми.Да задължаваш някой да ти паркира на частния паркинг и да ти плаща,при положение че можеш да спреш свободно.
  • 11 Димитър

    8 0 Отговор
    Два пъти съм бил на този паркинг, веднъж ми надраха колата и веднъж едвам не се избихме със слъжителите.... За 2 часа ми взеха 40 лв с няква глоба, че съм бил спрял на няква линия
  • 12 56416

    10 0 Отговор
    мото на бг туризма "нахрани мутри и яж бой" …….те това е навсякъде.....и у болниците сестрите и лекарите се държат като кухи мутри....и в общини..кат…. и т.н. ….всички са баш бабаити и са хванали господ за шлифера....въобще мутренски кенеф
  • 13 ...

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "666®":

    Защото пълни олигофрени отговарят за тези неща. В Гърция паркирах до платен паркинг на абсолютно забранено място и на третия ден гръка дойде и ми предложи безплатно да паркирам при тях, когато си поискам. Даже и бира ми отказа да го черпя. На мястото на тези туристи никога повече няма да стъпя в България...
  • 14 Николай

    9 0 Отговор
    За първи път се дава гласност просто. Тези случки са най нормалното нещо за там. Личи си как се оплита в лъжите си Димитър. Питайте и други хора от Балчик що за стока е.
  • 15 Мюмюн Бахри

    10 0 Отговор
    Ама как така някой си ще казва кой къде да паркира? Това къде и как да се паркира го определя община и служители на МВР! Щом има знак, че може да се паркира значи всеки има право да паркира на това място! С какво право тия селски беци ще му казват да мести колата и т.н.
  • 16 Леонид Недев

    14 0 Отговор
    В абсолютно същата ситуация бях и аз тази година на абсолютно същото място.Заради това повече не мисля да плажувам на Балчик заради такива ''нискобюджетни мутри'' като прословутия собственик на тая кръчма и познатият паркинг.Паркирах до паркинга при което последваха репликите, че ако не си изместя автомобила ще бъда принуден.Когато отказах ме заплашиха с физическа саморазправа,но дългият ми стаж като боксьор не ми позволиха да бъда изнуден.Добре че жена ми не беше с мен.Жалко за това момче Тодор Владов и приятелката му.Дано тия менте бабаити да бъдат облечени в женски дрехи и да бъдат поставени на място.
  • 17 Исмаил Заморанов

    10 1 Отговор
    Срам и позор за нашето красиво черноморие,което го грозят такива селски тарикати.Аз живея в Балчик и ме хвана срам когато гледах репортажа.Цял Балчик не харесва въпросният собственик.Той не е и от тук а ми е уж от големия град Варна.Даже съм виждал да се обръща към хора от града с думите - ''Абе ей селянин балчишки''.Срам и позор,трябва да бъде изгонена тая шайка мутри.
  • 18 Даниел Илиев

    7 0 Отговор
    Както гледам страшно потърпевши има от тези служители,та въпросният управител на паркинга и прилежащия към него ресторант Ariciu - Петър Петров , миналото лято пред улицата на ресторанта бях спрял автомобила си при РАЗРЕШАВАЩ го знак и мигновенно въпросният Господин Петров (впоследствие разбрах как се казва) дойде при мен и ми заяви , че нямам право да спирам тук , а трябва да отида на частния (неговия паркинг) и там да спра. При отказ от моя страна (не исках да влизам в конфронтация) бях заплашен от друго лице което дойде , че ще се обадят в общинска полиция , ще ми се състави акт и колата ще бъде вдигната ако я спра там. В крайна сметка паркирах на техния паркинг и заплатих 5 лева за 1 час престой , без да ми бъде дадена касова бележка или документ за платената сума.
  • 19 Евлоги Дели-Славов

    8 0 Отговор
    ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ СЕЛКИ БЕК НАРОДА Е НА ПРОТЕСТ! МУТРИ ВЪН! ПИШ- МИИШ
  • 20 "от години летуват в Балчик"

    4 0 Отговор
    Това го напишите в минало време "летуваха"...
  • 21 Александър Пенчев

    2 0 Отговор
    Кеч мания нямало да има публика
  • 22 Валентин Георгиев

    4 0 Отговор
    Аз за това ходя на One and only Maldives там няма такива проблеми
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.