Last news in Fakti

29 Октомври, 2012 16:25 6 318 12

Разкриха убиецът на учителката

  • убиец-
  • учителка-
  • розино-
  • златка дурчева-
  • начко

Криминалисти от пловдивската полиция разкриха за по-малко от 12 часа тежко престъпление, извършено в областта. Вчера около 8 часа в РУП – Карлово било съобщено, че в незастроено пространство в Розино била намерена мъртва 43-годишна жителка на същото село. Жената е Златка Дурчева, учителка в селото.
При направения оглед били установени няколко прободни рани по тялото на учителката.
Златка Дурчева е семейна, има син и дъщеря, които са пълнолетни. Според местните жители, семейството било уважавано в селото. Жената и съпругът й нямали врагове, а Златка била много всеотдаен човек.
В хода на предприетите незабавни издирвателни действия същия ден като уличен в убийството е бил арестуван З.К. /26 г./ от Розино, който е наричан от съселяните си Начко.  Според съселяните ромът е от калайджиите и е помагал в селото.

За случая са уведомени Районна прокуратура – Карлово и Окръжна прокуратура – Пловдив. Продължава работата по събиране и документиране на достатъчно доказателства по извършеното криминално престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илко илкомотор

    1 0 Отговор
    ей па м...л бе, немали как да ги изтребем тааа измет
  • 2 гробаря

    1 0 Отговор
    даите го на мене този бенгалски циганин,жив парче по парче ще го режа да види какво е, ще ми се моли да го убия отведнъж. трябва да ги унищожим с огън и меч,след няколко години вече ще бъде късно.

    Коментиран от #3

  • 3 The Bear

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гробаря":

    Твърдо "ЗА" това което говориш! Остава да ицмислим начин как да го направим както трябва - тези които са станали обикновени трудови хора с по 1-2 деца и бачкат като волове за да плащат всички лепти на държавата да ги подминем, а от останалите никой да не се измъкне....
  • 4 mangal

    1 0 Отговор
    balgariq e raq za m...lite.pravqt si kakvoto izkat teq m...li.q van ot balgariq m...lite.a pak toq napravo za sapun v kazana.
  • 5 RA6KO

    0 1 Отговор
    A AKO GLADUVATE KATO NIAKOI SEMEISTVA OT ROMSKOTO MALCINSTVO 6TE ZAPEETE DRUGA PESEN:)
  • 6 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ei tia m....li shte ni izbiat be
  • 7 маикати

    0 0 Отговор
    то бива бива ама това на нищо не прелича , точно тези хора биват вербувани и използвани (с/у Кюфте или Кебапче с лютеница) манго джери е твой ДО ГРОБ
  • 8 другар

    0 1 Отговор
    абе другари ако се замислим балгарите убиват и грабят повече от м..те бай м.....л граби за да яде а българите за власт някои да ми каже че не съм прав.

    Коментиран от #9

  • 9 да бе да

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "другар":

    @8 - м...ла грабил да яде... Ти в ред ли си бе? Що не иде да копа или да носи вар? Ще ти кажа - щото е по лесно да краде. Така, че не е САМО за да яде, а е личен избор. След като избират да престъпват общочовешките норми - да се наказват и то с най-голяма строгост, за да има и назидателен ефект. То иначе от човештина м...стите не разбират!
  • 10 българин

    1 0 Отговор
    Държавата не иска да прилага закона според деянията. Държавата има двоен аршин. Извода от това е , че трябва гражданите да вземат в свои ръце прилагането на закона след като няма държавност. Държавност-разбирай еднакви правила за всички се постига с меч, а меча го няма. Меча трябва да се държи -след като няма държава от гражданите които искат да имат държава. Няма друг път- иначе няма България. Отвън точат лиги много тъмни сили които ще лапната територията България-това ли трябва да допуснем. Дошло е време разделно. Трябва да се излезе на улицата иначе предстои гражданска воина. При загуба на гражданството срещу престъпността няма да я има България. Да събудим политиците. Да събудим строителите на магистрали и метра и тем подобни -вани, но не най-важните неща. Едно време имаше институция за национална и социална сигурност-сега вече я няма, а се прокламира само през устите на политиците и лъже българите.
  • 11 бен тен

    1 0 Отговор
    като обесът двама на плошада независимо в кой град да видиш дали ще краде,убива, изнасилва и т.н. трябва закони като в Иран публично и да се показват по тв е тогава ще има оправия
  • 12 Едикой си

    0 0 Отговор
    Хванали са го ..побили са го малко и си е "казал всичко"....