Last news in Fakti

19 Октомври, 2020 10:22 2 622 11

Издирват мъжа, стрелял по кола в Стара Загора

  • стара загора-
  • куршум-
  • стрелба

Потърпевшите баща и дъщеря разказват, че 9 мм куршум е преминал през предното стъкло на автомобила им

Издирват мъжа, стрелял по кола в Стара Загора - 1
Кадър бТВ

Стрелба по автомобил посред бял ден на улица в Стара Загора, по чудо се размина без жертви. Причините за изстрела и стрелецът засега не са известни. Инцидентът е станал на оживен булевард в събота, съобщава бТВ. В засегнатия автомобил са пътували баща и дъщеря – Стефан и Никол. Разказват, че в колата им се забива боен, 9 мм куршум.

„Движехме се най-нормално, не сме правили нищо нередно. Изведнъж се чу гръм. Тъй като бях пуснала сенника на колата, аз не видях дали е минало нещо през стъклото. Когато погледнах към краката ми – видях разпръснати стъкълца“, посочи момичето.

По думите им първоначално са помислил, че изстрелът е възпроизведен от въздушна пушка. Стефан обясни, че са в шок и не осъзнава все още какво им се е случило.

„Как в нормално време, в 14 ч. някой ще стреля? Поради каква причина? Аз съм обикновен работник, нямам недоброжелатели“, заяви мъжът и добави, че полицията са се отзовали бързо на сигнала им.

Бяха категорични, че скоро по този булевард няма да минат отново. По случая има образувано досъдебно производство, което е под наблюдението на Районната прокуратура в Стара Загора.

Търсят се и стрелецът, и мястото, откъдето е възпроизведен изстрелът. На този етап полицията изключва умисъл.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 1 Отговор
    Дивия изток. Бедна ви е фантазията, какво ни чака идните години.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "според тебе":

    Не!
    Да!
    Не!
    Не!

    И къде е народа на тая държава? Къде са тия сърдити и ядосани хора, дето това не им харесва и искат да протестират и свалят властта? Ами няма ги. Няма такива хора. Българите са мишки. Затова ще живеят и цвърчат като мишки. Точка.
  • 4 и последно

    0 8 Отговор
    Въздушна пушка ли е?Ако е пищов целия град щеше да чуе?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абе

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "и последно":

    Всъщност може и въздушна пушка да е, има и такива с големи калибри и достатъчно мощни за да пробият предното стъкло на кола.
  • 7 Откъде знаят, че е мъж,

    4 0 Отговор
    щом стрелецът е "неизвестен"?!
  • 8 Дълбоко Виждащ

    2 0 Отговор
    Балистиката не е ли казала откъде е произведен изстрела! И за това ли им трябва година време???Много имат пистолет макаров и някой може да е стрелял по ....куче на 200метра и повече от мястото и куршума да е отишъл в колата!Не вярвам по това време Там да се е движил ,най-желания.....в бг...Явно е случайно и затова са имали късмет!
  • 9 Клевета!

    3 0 Отговор
    В територията на Каскета не стават такива неща!
  • 10 Никога Каризма

    2 1 Отговор
    Те вече година издирват банковите крадци от МЕТРО Божурище и ги няма. Накрая ще си окажат невинннни😂
  • 11 Служил в БНА

    0 0 Отговор
    Ако това на снимката е колата с конкретното поражение , мога да кажа, че това не е от 9мм куршум, а по-вероятно от въздушна пушка...
    Апропо...Къде е куршумът ...Има ли изход от купето или ако е заседнал ,защо не са го открили ?