Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 19:15 2 632 3

Иззеха контрабанден тютюн при акция във Варненско

  • тютюн-
  • невша-
  • контрабанда

Конфискувана е стока на стойност от около 160 000 лева

Иззеха контрабанден тютюн при акция във Варненско - 1
Снимка: МВР

Тютюн за 160 000 лв. е иззет при специализирана полицейска операцията в област Варна, съобщиха от МВР.

В хода на операцията е задържан 50-годишен варненец, в чийто автомобил са намерени и иззети около 70 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол. При последвалите действия по разследване на случая е претърсен частен имот в с. Невша, където са намерени и иззети допълнителни количества нарязан тютюн - 150 кг и 15 бали ненарязани листа, две машини за рязане и електронна везна. Общото количество на иззетия тютюн без бандерол е 800 кг на стойност около 160 000 лева.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването се наблюдават от прокурор от Районна прокуратура – Варна. 50-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вещер

    7 0 Отговор
    К’во става бе,човек се запасява с каквото може по време на криза.Не е продавал,отгледал го е .Нелегалните цехове за цигари са на кораби в морето.Там печатат и дискове и К’во ли не.
  • 2 факт

    0 0 Отговор
    ЗАРАЗЕН Е С КОВИД!?
  • 3 Африканеца

    1 0 Отговор
    И как 800кг тютюн струва 160 000лева