Last news in Fakti

4 Ноември, 2020 17:09 4 133 4

Разкриха брутално убийство с бухалка край Добрич

  • убийство-
  • бухалка-
  • добрич

Вследствие на нанесените удари, пострадалият е получил контузия на главния мозък, която е довела до остра сърдечна и дихателна недостатъчност, в резултат на което настъпила смъртта му

Разкриха брутално убийство с бухалка край Добрич - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

31-годишният Биляй М. отива на съд заради извършено убийство с особена жестокост и по особено мъчителен начин за жертвата.

Това съобщиха от Окръжна прокуратура гр. Добрич. Според обвинителния акт, престъплението е извършено на 03.11.2012 г. в село Божурово.

В нощта на 2 срещу 3 ноември 2012 г. след полунощ, при случайна среща в центъра на с. Божурово пострадалият Е.Б. поканил Биляй М. в дома си за почерпка с ракия, която последният приел. Двамата отишли в дома на пострадалия и се почерпили с ракия. След употребата на алкохол възникнал конфликт между двамата.

Гостът напуснал за кратко дома на пострадалия и не след дълго се върнал с дървена бухалка в ръце и нанесъл множество удари със значителна сила в областта на главата и горните крайници на Е.Б. Нанасянето на ударите продължило, докато пострадалият не изгубил способност да извършва активни движения.

Вследствие на нанесените удари, пострадалият е получил контузия на главния мозък, която е довела до остра сърдечна и дихателна недостатъчност, в резултат на което настъпила смъртта му. След нанасянето на ударите Биляй М. незабавно напуснал дома на пострадалия и се укрил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 0 Отговор
    прди време при соца за убийство даваха смъртна присъда
  • 2 Човек

    31 0 Отговор
    Ехее,от 2012 година досега къде дремахте, провоохранителни органи..егаси и правосъдието!!!
  • 3 Изводът

    11 0 Отговор
    Не кани никой в дома си на ракия след като се стъмни.
  • 4 Гошо

    3 0 Отговор
    Шо е това "активно движение" и има ли такова ама пасивно?