Last news in Fakti

5 Ноември, 2020 13:26 3 039 4

Арестуваха рецидивист, наръгал мъж в "Люлин"

  • наръгване-
  • люлин-
  • рецидивист-
  • нож

Постоянен арест и тежка присъда грозят извършителя на деянието

Арестуваха рецидивист, наръгал мъж в "Люлин" - 1
Снимка: Shutterstock

С постановление на наблюдаващ прокурор при Софийска районна прокуратура за срок до 72 часа е задържан обвиняемият С. Й., на 49 години.

С. Й. е обвинен в това, че на 03.11.2020 г., в гр. София, ж.к. „Люлин“, чрез нанасяне на удар с нож в лявата гръдна половина на С. И., му е причинил средна телесна повреда, изразяваща се в прободно-порезно нараняване, проникващо в гръдната кухина, и засягане на левия бъбрек, реализирали разстройство на здравето, временно опасно за живота.

Деянието е извършено в условията на опасен рецидив, след като С. Й. е бил осъждан за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година, изпълнението на което не е отложено по чл. 66 от НК.

Престъплението, за което С. Й. е привлечен като обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода от пет до дванадесет години.

На 06.11.2020 г. ще бъде изготвено и внесено искане до Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Снимка и имената на урода

    7 0 Отговор
    Дайте
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 За сиганина смачка и умьртвил

    0 0 Отговор
    С колата си две бьлгарки на тротоара в бургаско му дадоха Три години!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!