Last news in Fakti

14 Ноември, 2012 15:18 1 930 1

Родилка удави бебето си

  • родилка-
  • бебе

29-годишна жена е родила бебето си в квартирата си в Харманли и го е удавила, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Трагедията се е разиграла в понеделник, когато около 18.30 ч. в РПУ-Харманли е подаден сигнал за жена, родила в тоалетна в къща на улица "Г. Жечев". Обаждането е било от хазяина на родилката.

Жената, която е от исперихското село Китанчево, веднага е била настанена в родилното отделение на МБАЛ-Харманли, а на новороденото бебе е била назначена аутопсия. Вчера съдебният лекар е установил, че то се е родило живо и износено, живяло е минимум 2 часа и е починало от удавяне.

Майката е разпитана от полицейските служители в болничното заведение. Тя твърди, че след раждането бебето е живяло минути и е спряло да диша. Завила го в чувал и го оставила на плот в банята. Тогава е открита от хазяите си, които подават сигнал в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hana

    0 0 Отговор
    Таква е тази жена чудовище_ как може човек да направи подобно нещо_ Има дом за изоставени деца, като неможеш да го гледаш дай го там, защо по този начин_ Редно е да отиде сега в затвора, това е престъпление.