Last news in Fakti

8 Декември, 2020 13:45 4 516 5

В Берковица заловиха мъж, обявен за международно издирване

  • берковица-
  • издирван-
  • издирване

Арестът на 27-годишния местен е с цел предаване или екстрадиране в Германия

В Берковица заловиха мъж, обявен за международно издирване - 1
Снимка: БГНЕС

27-годишен жител на Берковица, обявен за международно издирване в "Шенгенската информационна система" по чл. 26 - "лице за арест с цел предаване или екстрадиране" с инициатор Германия, е разкрит и заловен при спецакция, съобщиха от ОД на МВР-Монтана.

Операцията е проведена на 7.12.2020 г. между 9 и 15 ч. на територията на РУ-Берковица по линия "Издирване".

В хода на акцията са посетени 3 адреса за установяване на издирвани лица на територията на гр. Берковица, при което е установен 27-годишен местен жител. Той е задържан за 24 часа в полицейския арест на РУ Берковица.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абдул от Кабул

    15 2 Отговор
    Така става като Баасри се е похвалил, че е лупкал немкиня из селото.
  • 2 Емил

    4 0 Отговор
    И кое прави от тази случка новина?!
  • 3 месара

    13 0 Отговор
    а от коя етност е , или не е удобно да се споменава ?

    Коментиран от #4

  • 4 Щом са

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    посетени 3 адреса, явно е патладжан.
  • 5 ЕСпобърканяция

    0 0 Отговор
    Детайли не знаем ... ама е чудно, да екстрадират българин, за да отиде в Германия, да го съдят и всъщност немския данъкоплатец да плаща за пребиваването на българин в Германия. Има много сбъркани неща в ЕС разпоредбите. Не е ли по-изгодно да го съдят в Германия, ама да си лежи в Българи в затвора, питам защото да не се окаже в един момент, че в Германия живят 100 млн. души 50 млн. на свобода и 50 млн. в затовора ... като се сетим, че се отворих за света за да имат прираст на иначе най-застаряващото ЕС насление ... като нищо като стигнат 100 млн. цифрата може да изглежда по подобен начин.