Last news in Fakti

26 Декември, 2020 12:10 5 502 13

Развъдник за питбули се оказа без лиценз

  • питбули-
  • развъдник

Очевидци разказват за ужаса във фабриката за хотелско оборудване

Развъдник за питбули се оказа без лиценз - 1
Снимка: Shutterstock

Развъдникът за питбули в Пловдив на Иван Иванов се оказа не съвсем легален. Полиция и Агенция по храните влязоха в имота на бившия полицай в началото на декември. Срещу него е подаден сигнал, че развъжда питбули за незаконни боеве, съобщи "Трафикнюз".

По време на проверката във фабриката и във външното пространство около нея са намерени 37 кучета – питбули и смесени породи. От тях 7 са били бебета на 2-3 месеца.

По време на проверката в имота на улица „Георги Бенев”, Иванов е представил редица документи. Иван Иванов представил декларация, че е редовен член на „Спортинг догс България” /Sporting Dogs Bulgaria/. Същият е платил такса на 15 кучета, които са ваксинирани, обезпаразитени вътрешно и външно и имат необходимите паспорти. Бившият полицай предоставил и сертификат от международната организация за отглеждане на кучета.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 При

    11 0 Отговор
    нас. хората е по зле развъжда се опростачването и лудниците.
  • 2 560

    14 2 Отговор
    ОТ ПИТБУЛИТЕ ОТГЛЕЖДАНИ У НАС ПОЛОВИНАТА ЩЕ УБИЯТ ПО 1 КУЧЕ, ОБИКНОВЕНО БЕЗДОМНО, ЩЕ ОСАКАТЯТ ДРУГО И ЩЕ УХАПЯТ СЕРИОЗНО ОЩЕ 2-3, КУЧЕ НА АУТСАЙДЕРИ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ИМ ПРИЯТЕЛ, КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ГИ ДЪРЖИ И НАСТРАНА ОТ ДРУГИТЕ КУЧКАРИ / КУЧКАРКИ И ТАКА ДОРИ И С ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА КОНТАКТУВА, ВСЕКИ ДЕН ОБЛИЧА АНЦУГА И ПО 2-3 ЧАСА ОБСЛУЖВА ПИТБУЛА
  • 3 Без име

    14 3 Отговор
    Просто тая порода трябва да бъде забранена. Ние сме комплексирана злобна нация. Не сме пораснали за такава порода.

    Коментиран от #11

  • 4 Махмуд

    2 14 Отговор
    Скоро ще искат да си лицензиране и Четката за зъби.
    Ще ги развъждаме без да ги обявяваме никъде.

    Коментиран от #5

  • 5 Добри

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Махмуд":

    Хвани ли любовници, ходи с приятели, спортувай, кво се занимаваш с теа кучета ?
  • 6 Георги

    16 0 Отговор
    Трябва да си наистина много глупав , за да отглеждаш кучета за боеве и да изпиваш комплекси като ги пускаш на по-слаби кучета . Такива са за затвора ! Но не всеки си му седи .
  • 7 кочо

    11 0 Отговор
    този да го дадат да го изядат кучетата му.
  • 8 ПЕНКО

    12 0 Отговор
    СЪС ЗАКОН Е ЗАБРАНЕНО РАЗВЪЖДАНЕТО НА ТАЗИ ПОРОДА В БЪЛГАРИЯ -----КАКВО ЗНАЧИ -РАЗВЪДНИК ??????????
  • 9 РАДИО ЕЛТО

    14 0 Отговор
    психопат специялно тоя и такива който отглеждат бойни кучета представете си що за полицай е бил тоя психо садист мрази ХОРАТА и животните
  • 10 Комплексари

    9 2 Отговор
    Във фабрика ги правят начи. Знаех си аз че не са Божи създания
  • 11 Марта

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Без име":

    А как да забраним на подобни индивиди да паразитират за сметка на кучетата?Преди години отнеха мечките от един етнос,който също експлоатираше животни.А този бивш полицай вече е осъден условно за същото престъпление.Защо ,след като пробацията е нарушена няма ефективна санкция?
  • 12 недоволен

    2 1 Отговор
    Какви още доказателства се искат, че този бивш полицай върти далавери с кучета и ги ползва за боеве. На тези наще проверявощи органи все им лопсват някакви доказателства, за да се измъкне престъпника в случая бивш полицай на когото стои някой зад гърпа и взема подкупи. ПЪЛНО БЕЗХАБЕРИЕ ЦАРИ В НАШАТА ДЪРЖАВА! ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО!
  • 13 Ловеца

    0 0 Отговор
    Да ви даде един пример: ловеца,като пусне кучетата срещу прасето в гората??? Събота и неделя питайте ветеринара,по колко кучета шие?! Амааа,ловеца никой не го сочи с пръст,че половината кучета ни ги убиват в гората