Last news in Fakti

4 Януари, 2021 17:11 4 999 9

Грабежът на фирмата за бързи кредити на Коледа бил инсценировка

  • грабеж-
  • младост

Наложени са им мерки "задържане под стража" за срок до 72 часа

Грабежът на фирмата за бързи кредити на Коледа бил инсценировка - 1
Снимка: БГНЕС

Грабежът на фирмата за бързи кредити на Коледа бил инсценировка. Касиерката искала да прикрие присвоени пари, а в хода на разследването е арестуван неин приятел, съобщават от МВР.

На 25 декември около 18.25 часа, в Седмо РУ е постъпил сигнал за грабеж в офис на фирма за бързи кредити в ж.к. "Младост".

Според разказа на 32-годишната служителка, около 18.00 часа в обекта влязъл непознат мъж с предпазна маска на лицето, заплашил я с нож и тя му предала метална кутия с пари и фирмени документи.

В хода на разследването е установено, че служителката, в съучастие със свой 42-годишен приятел, инсценирали грабежа с цел прикриване на длъжностно присвояване на парична сума.

При последвали обиски и претърсвания в жилището на криминално проявения и осъждан 42-годишен мъж полицаите открили и наркотични вещества. След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура двамата са привлечени като обвиняеми.

Наложени са им мерки "задържане под стража" за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    40 9 Отговор
    Герб нали при тях всичко е инсценирано...
  • 2 Кой

    24 4 Отговор
    взема наградата от 200 000 ?
  • 3 Не става

    36 5 Отговор
    Лесно забогатяват само тези, които имат нощни шкафчета, а вие– от офиса.
  • 4 Медуза

    24 0 Отговор
    Бони и Клайд се изложиха. Поне по-реалистично да го бяха изиграли номера: кичури коса от главата й, разкъсани дрехи при борбата, син гьоз, порязване по ръката от нож и всичкото това само при нея щеше да докаже, че се е съпротивлявала, а тя само с навехнато пръстче-небивалици. Шерифите са се справили бързо с тези аматьори, които вероятно дори не са и от София.
  • 5 Значи

    11 0 Отговор
    никакъ милион не липсва !
  • 6 жалко

    17 0 Отговор
    а тогава колко се зарадвахме на новината...
  • 7 Амиии

    9 0 Отговор
    Кат ходят без каскети така е!
  • 8 свиреп ОХЛЮВ

    0 1 Отговор
    А какво е трабежа на БЪЛГАРИЯ от една шайка , наречена още и хунта ? Защо не пишете за това ? Забранена тема ли е за вас в това инаме толкова свободолюбиво издание ?
  • 9 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    А ще разкрият ли така бързо и ГРАБЕЖА на ГЕРБ ? Или там не се проверяна ?