Last news in Fakti

8 Януари, 2021 06:49 2 462 16

Съдът гледа мярката на Кристиян Николов

  • кристиян николов-
  • милен цветков-
  • смърт-
  • арест-
  • мярка-
  • съд

На последното съдебно заседание обвиненият за катастрофата, при която загина Милен Цветков, бе оставен в ареста

Съдът гледа мярката на Кристиян Николов - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд гледа мярката за неотклонение на Кристиян Николов - обвиненият за катастрофата, при която загина Милен Цветков, предаде NOVA.

На последното съдебно заседание съдът реши да остави обвиняемия в ареста. Мотивът - ако излезе на свобода, може да извърши друго престъпление, смятат магистратите.

Навръх Великден миналата година джипът, управляван от 22-годишния мъж, връхлетя автомобила на Милен Цветков, докато журналистът чака в колата си на червен светофар. Съдебни експертизи показаха, че Николов е шофирал с 99 километра в час, при разрешени 50. Освен това Николов седнал зад волана под влиянието на няколко упойващи вещества.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охо Бохо

    43 0 Отговор
    Не я разбирам тази система. При доказано престъпление да не се издаде присъда, а да се моткат с до съдебно ~домашен арест или не просто не разбирсм, та това са 10 месеца.?

    Коментиран от #2, #7, #11

  • 2 Един шофьор

    39 0 Отговор

    До коментар #1 от "Охо Бохо":

    Чудят се как да изкарат Милен Цветков ( бог да го прости) виновен.

    Коментиран от #4

  • 3 Луда работа

    31 0 Отговор
    Не обвинения а ВИНОВНИЯТ за смърта на Милен Цветков
  • 4 Последния Софиянец

    20 1 Отговор

    До коментар #2 от "Един шофьор":

    В България винаги умрелия е виновен,щото не може да се защити.
  • 5 Гешеф

    22 2 Отговор
    Работим по делото на Милен Цветков по всички версии срещу неизвестен извършител.Може да се е самоубил.
  • 6 Я да видим?

    20 0 Отговор
    Дашната му майка ще успее ли този път да го измъкне? Че ще го отърве е сигурно, просто чакаме да видим кога? Гледах "под прикритие", няма ли в ареста бобец за това момче?
  • 7 СпецПоГювендии

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Охо Бохо":

    Няма как да я разбереш системата,защото черните расоносци са независими - от тях нищо не зависи,а от тези,който са ги е назначили, от тези,който им дават заплати и тези,които им носят кошници с плодове.
    Освен това много е важно къде са им подадени през прозорец дипломите за "виШу".
  • 8 Хахахаха

    15 0 Отговор
    Това ако беше някой обикновен човечец до сега да е разпънат на кръст и да са му набили поне 10г присъда хахахах имам познат който отнесе 7г за това че прегази пиян велосипедист на ботевградско нито беше пил нито е крал над ограничението абе закони
  • 9 Страничен

    11 0 Отговор
    Вече трябваше да е с 20 годишна присъда! Те с мярката му се разтакават!

    Коментиран от #14

  • 10 😡😡😡😡😡😡😡

    11 0 Отговор
    Колко пъти ще се гледа тая мярка? Какви са тея закони, какво е тая система, какви са тея глупости, какъв е тоя цирк😡😠😡!
    Трябва да има някаква граница, след нея да няма право повече да обжалва, това е! Всеки месец се занимават с такива като тоя, където е доказано всичко, и въпреки това системата им позволява да продължават! То бива, бива, ама това е извън пътя вече!
  • 11 Скъпа така е

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Охо Бохо":

    за съжаление! След някой ден ще отнеса присъда,за каране в пияно състояние,и катастрофа,не по моя вина...и без жертви слава Богу. Не се оправдавам НИКОЙ не ме е карал да се кача в колата пиян,но на мен ще ми лепнат около годинка ефективна присъда,защото нямам стотинки,а такива ще ви газят докато ги търпите!!!!
  • 12 Колев Варна

    4 0 Отговор
    Подкрепям изявлението на Номер 10 браво ,какво е това нещо вече 10 месеца,какво още доказват всичкое ясно,надрусал се е като казак с наркотици ,че и 3 вида и карал като луд та убил Милен.В затвора и толкова да се научат и другите мамини и таткови синчеца с големи възможности.Егати и държавата егати и правосъдната система.
  • 13 Наркос

    2 1 Отговор
    Този ще ни осъди в Страсбург на 100% . Без криминално досие няма повод за задържане , защото "щял да извърши други престъпления".
    Съдействал е и е дал проби съответно , не познава жертвата т.е не може и да се докаже умишлено убийство... Прокурорите са се прецакали сами в това дело. Закона първо трябва да се промени и всички, които превишават скорости трябва да се считат за потенциални убийци и да им се взема книжката на място. Така ще се изчистят инцидентите много по-бързо , хем няма да плащаме луди пари за правосъдие и ковчези. Лютви Местан уби бебе от зор да кара бързо , ама нищо. Московски си уби детето пак нищо. Румънец скоро блъсна и уби жена..пак нищо. Един се качи и помете спирка с ученици , пак нищо.
  • 14 Наркос

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Страничен":

    Невъзможно е да му дадат 20 години ако не могат да докажат предумишлено убийство. Законния срок за задържане е 8 месеца , което му дава право да обжалва. Галеви , Божков , Каплати и прочие как мислиш се измъкнаха... Легислатурата трябва да стегне и да напише нови закони.
  • 15 Знайко

    2 0 Отговор
    Това дело трябва да го пратят на независим и най вече извън държавата съд, да видиме тогава дали мама или зомбиГЕРБ с черните раса ще покрият нещата!
  • 16 Роко Сифреди

    1 0 Отговор
    Наистина ли сте толкова наивни и мислите,че ще го осъдят