Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 15:10 4 407 5

Подробности за кървавото убийство в Стара Загора

  • убийство-
  • стара загора

Заподозреният нанесъл порезна рана с нож в областта на ръката на С.Р. , след това го оставил в съседна стая и по-късно установил, че е починал

Подробности за кървавото убийство в Стара Загора - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Появиха се нови разкрития около убийството, сразило Стара Загора. От Окръжна прокуратура – Стара Загора съобщиха, че е привлечен като обвиняем Д.Д., на 64 г., за това, че на 7 срещу 8 февруари 2021 г., в града, причинил смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена телесна повреда на пострадалия С.Р., на 62 г., - престъпление по чл. 124 ал. 1 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че на 7 срещу 8 февруари 2021 г., обвиняемият Д.Д. и пострадалият С.Р. били в едно и същи жилище, където употребили алкохол. Те се скарали и Д.Д. нанесъл порезна рана с нож в областта на ръката на С.Р. След това обвиняемият оставил пострадалия в съседна стая и по-късно установил, че е починал. Бил е подаден сигнал в полицията, съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение.

По делото се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза и др.

Обвиняемият Д.Д. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    9 1 Отговор
    Най вероятно е коранавирус.
  • 2 Селски Барон

    0 2 Отговор
    Увътъ и гочеата но мърси!
  • 3 Asdfg

    10 1 Отговор
    Мароооооооооооооо, “убийството СРАЗИЛО Ст.Загора...” Мароооооооооооооооооооо, а теб кой или какво ще те СРАЗИ? Ти си със сразяваща НЕГРАМОТНОСТ!

    Коментиран от #5

  • 4 Шопо

    4 0 Отговор
    Пияници !
  • 5 РАДИО ЕЛТО

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Asdfg":

    господине не обиждайте така грозно госпожа АТАНАСОВА тя е с висше образование
    много грозно обиждаш не те ли е срам