Last news in Fakti

19 Декември, 2012 13:50 1 746 1

Нова мода тютюневи „кюлоти” и цигарени „сокове”

  • нова мода-
  • тютюневи кюлоти-
  • цигарени „сокове”-
  • митнически пункт капитан андреево-
  • свиленград

Нова мода сред контрабандистите на тютюневи изделия засякоха митническите служители на Капитан Андреево. При митническа проверка на пътниците в автобус с пловдивска регистрация, пътуващ по редовната линия Турция – България, българската гражданка, С.Д., на 62 години от Ямбол, при проверката декларирала пред митничарите, че пренася 3.200 кг тютюн за пушене. Количеството е иззето тъй като надвишава нормата от 50 грама за безмитен внос. След това митническите служители й извършват и личен преглед, при който са открити още пакети с тютюн за пушене, облепени с тиксо около вътрешната страна на долните крайници на жената, която била облечена с два чифта клинове. Общо 3 килограма тютюн за пушене са извадени от тютюневите „кюлоти”.

В същия автобус митническите инспектори на Митнически пункт Капитан Андреево откриват в личния багаж на десет от пътниците средно по 100 кутии цигари. Някои от пътниците са проявили друг тип изобретателност, като са укрили цигарите във фабрично изработени кутии за натурални сокове.
Броени дни преди Коледа митническите служители на Капитан Андреево съставят средно по 20 акта за контрабанда на акцизни стоки на ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ц-ц-ц

    1 0 Отговор
    чудя се дали има по-изобретателни хора от нас по шмекерльк в света но браво на митническите инспектори че не са допуснали тия гяволи да ги измамят