Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 14:25 3 173 10

Кървава свада в град Ветрен – мъж прободе друг с нож

  • ветрен-
  • пробождане-
  • спречкване-
  • пазарджик

Заподозреният за престъплението е задържан от властите

Кървава свада в град Ветрен – мъж прободе друг с нож - 1
Снимка: БГНЕС

Жител на Ветрен е пробол с нож свой съгражданин след свада между двамата. Нападателят е бил задържан от служители на полицията в Септември.

Сигналът за случилото се е бил получен вчера рано сутринта. Незабавно към мястото са били насочени автопатрули на полицейското управление и екип на "Спешна помощ". Пристигайки в центъра на Ветрен, полицаите установили, че 39-годишен мъж от града е с прободна рана в областта на гърдите. Пострадалият е бил транспортиран с линейка в болницата в Пазарджик и е бил настанен за лечение в състояние без опасност за живота.

На мястото на престъплението пристигнала дежурна група на полицейското управление, която извършила оглед, а екип от криминалисти незабавно предприели разследване.

Скоро след това е бил задържан извършителят, който се оказал 57-годишен жител на Ветрен. Разследващите са иззели с ножа, с който е извършено нападението, установени са и свидетели на случилото се. По първоначални данни двамата мъже били в стара вражда и вечерта преди инцидента също имало сериозно спречкване между тях.

Нападателят е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано досъдебно производство, което се извършва под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе диваци

    14 3 Отговор
    В кой век живеете в България?!?!?

    Коментиран от #4

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    психопат

    Коментиран от #10

  • 3 Защо се пропиляват парите на здравната..

    16 1 Отговор
    Каса по субекти с по десет влезли в сила присъди и не вложили и един лев в здравно осигуряване?Защо съвестният български гражданин си дава парите,а накрая умира на стълбите пред болниците?Защо ,Защо,Защо?

    Коментиран от #5

  • 4 Абе питомен

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Абе диваци":

    Тук сме още преди новата ера.А ти като потегли към миячното на запад бяхме у Каменната епоха.Аткакто се дръпна и надградихме.Гледам,че си успял да ги върнаш у Средновековието западняците.

    Коментиран от #9

  • 5 Гъдю Гъдев

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Защо се пропиляват парите на здравната..":

    После другият ще го бутнат на топло, пак държавата хранилка. И след една година като излезе, пак ще се збият.
  • 6 Bake Rolls

    7 1 Отговор
    патладжаните са големи ножари !
  • 7 Дано да се оправи

    4 3 Отговор
    Човека! !!герберастка държава! !оправия няма! !
  • 8 Призив!

    8 1 Отговор
    Ако ножът се приравни към огнестрелно оръжие това престъпление ще се третира като опит за убийство и 15 години в урановите мини. Каквоо? Няма уранови мини? След като ама в ЕС и няма смъртно наказание, ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, КОЯТО ОТВОРИ ДЪРЖАВНИТЕ УРАНОВИ МИНИ!
  • 9 Абе дивак

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Абе питомен":

    Като влезеш в новата ера пак ми се обади 😂😂😂..ама гледай да си научил българският грамотно
  • 10 град Анадола

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    като тебе същия