Last news in Fakti

27 Март, 2021 09:53 2 697 2

Мъж е в тежко състояние след катастрофа

  • самоводене-
  • мъж-
  • ранен-
  • инцидент

Инцидентът е станал в Самоводене

Мъж е в тежко състояние след катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

52-годишен мъж от Враца е пострадал при катастрофа на пътя Русе – Габрово, в района на с. Самоводене. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

Произшествието е станало вчера около 10,00 ч. По първоначална информация са се ударили лек автомобил "Дачия", управляван от 52-годишен мъж от Враца, движещ се в посока към Русе и товарен автомобил "Фолксваген", управляван от 22-годишен мъж от Плевен, движещ се в обратна посока.

В резултат на произшествието е пострадал водачът на дачията. Той е настанен за лечение във великотърновската болница с фрактури на крак и прешлен и мозъчен кръвоизлив.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8236

    2 0 Отговор
    Още ли трябва да се нищи... бумър с дачия... те са на лице нещата. А мо'е и малкия да си е помислил, че кара 318-ката, цял фар, вместо товарен автомобил...
  • 2 Дърт Шофьор

    1 0 Отговор
    Всеки е виждал как служебни бусчета и малки товарни се карат на умиране от остригани келемета с малки глави и физиономия, отговаряща на невисоко IQ.