Last news in Fakti

10 Януари, 2013 18:23 10 569 3

Дъщеря нае убиец за баща си (Видео)

  • дъщеря-
  • убиец-
  • наемен убиец

18-годишната рускиня Галина Веремеева наела килър, който да убие баща й, съобщи ntv.ru.

По време на разпит в полицията тя признала, че гаджето й Максим и е дало ултиматум: „Или родителите ти, или аз”. След известно колебание тя приела да наеме убиец.

Максим успял да убеди своя приятел Игор Мухин да убие бащата на Галина. Тя от своя страна платила на килъра, след като дала в заложна къща няколко мобилни телефона и златните украшения на майка си. Покушението било планирано за 27 декември.

Игор нападнал с нож бащата, който е заместник-главен лекар на тубдиспансера в Омск, докато Галина спокойно наблюдавала какво се случва.

Съседи чули шума от борбата и успели да подплашат нападателя. Колеги на бащата, които били наблизо, му оказали първа помощ.

Новината за планираното убийство шокирала родителите. Те отказват да посетят дъщеря си, която е в ареста, заедно с Максим и Игор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    xrani kuche da te lae a v slucheia da te xape
  • 2 PlimP

    1 0 Отговор
    психиатрия :Х
  • 3 чочко

    1 0 Отговор
    за лудницата двама с игорчо и доживотна любов с лудите!!!!!