Last news in Fakti

15 Април, 2021 07:50 2 042 5

Съдът решава за постоянния арест на сърбин, задържан у нас по искане на САЩ

  • жарко момчилович-
  • наркотрафик-
  • международно издирване-
  • съд

От вчера Жарко Момчилович е обявен за международно издирване

Съдът решава за постоянния арест на сърбин, задържан у нас по искане на САЩ - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС/Архив

Софийският апелативен съд ще решава за постоянния арест на сърбина Жарко Момчилович, съобщава NOVA.

Припомняме, че Момчилович е сочен за участник в международен наркотрафик. От вчера той е обявен за международно издирване.

Според разследващите мъжът е избягал, докато трябвало да е под домашен арест в столичния квартал „Кръстова вада”. Така днешното заседание ще мине задочно спрямо сърбина.

Момчилович е търсен заради дело в Районния федерален съд на Ню Йорк по обвинения за внос на хероин в Съединените щати. Бил е задържан в София през януари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пожелание

    14 2 Отговор
    Сега който го е пуснал да лежи в затвора докато го намерят !!!
  • 2 Johansson

    3 5 Отговор
    Ако недай си боже учиндолския наркоман се докопа до власта ще легаризира хероина, кокаина, амфетите, треви, мреви и всичко кво се сетите.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 От твоята

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Johansson":

    Уста в божиите уши
  • 4 ОТ САЩ

    5 1 Отговор
    ТРИ МЕСЕЦА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК Е ДЪРЖАН В ЛУКСОЗНА КВАРТИРА!? - ДОКАТО МУ СЕ УДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗБЯГА БЕЗ ДА ИМА ВИНОВНИ ПАЗАЧИ. ТАКА БЕШЕ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ТАКА Е И ПРИ ГЕШЕВО ...
  • 5 asd

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Johansson":

    Аз не мога да разбера какъв ви е проблема. Защо вместо парите да подпомагат държавата, да отиват в джобовете на сводници и наркотрафиканти. Все едно, че сега като е нелегално и тия работи ги няма по улиците. Иначе слави е комуняга и част от схемата, не очаквайте чудеса, кервана ще си вървии за напред.