27 Април, 2021 13:42 7 445 5

Убиец умря на път за делото си в Кюстендил

  • убиец-
  • съд-
  • кюстендил

След като се напил порядъчно, съпругът наръгал няколко пъти с нож жена си

Убиец умря на път за делото си в Кюстендил - 1
Снимка: БГНЕС

Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил прекрати наказателното производство по делото за убийството на 63-годишната Райка Димитрова от Кюстендил, поради смъртта на подсъдимия, Сашо Димитров, на 66 г.

Според внесения от Окръжна прокуратура Обвинителен акт, той бе обвиняем за това, че на 18.01.2020 година, в апартамент, в кв. „Герена“ в Кюстендил е умишлено умъртвил 63-годишната си съпруга, като убийството е извършено с особена жестокост.

След като се напил порядъчно, съпругът наръгал няколко пъти с нож жена си. После изчистил кървавите следи, облякъл я с нови дрехи и се обадил на погребална агенция. Пристигнала служителка обаче видяла нараняванията по тялото и подала сигнал в полицията.

Съдът прие писмени доказателства, от който става ясно, че подсъдимият е починал на 26.04.2021 г., по време на привеждането му от затвора в Бобов дол, където търпи мярка за неотклонение „Задържане под стража“, към сектор „Арести“ в Кюстендил, за участие в днешното съдебно заседание.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 One

    44 1 Отговор
    Господ е бил по-бърз от съдиите в решението си.
  • 2 324

    23 1 Отговор
    Който гроб копае другиму сам пада в него. Жалко, че все пак и жени ата е умряла.

    Коментиран от #3

  • 3 0000098

    4 16 Отговор

    До коментар #2 от "324":

    ти да не живееш 300г. бе катър
  • 4 Бен ХУР

    6 3 Отговор
    Нищо общо между заглавие и статия.. евалата бе драскачи
  • 5 ИВАН

    0 1 Отговор
    До коментар -2, алоо, откъде изпълзя бе приятелю, никой ли не те е учил да пишеш грамотно на български език ... еее, не се притеснявай сега и ти