Last news in Fakti

28 Април, 2021 16:20 6 514 2

Труп на жена със счупен череп шокира полицай в Търговищко

  • с. драгановец-
  • труп

Тя е починала в дома си в с. Драгановец

Труп на жена със счупен череп шокира полицай в Търговищко - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Вчера в ранния следобед е открито тялото на 64 годишна жена. Тя е починала в дома си в с. Драгановец. От първоначалния оглед станало ясно, че жертвата е с черепно-мозъчна травма. Това съобщиха от пресцентъра на полицията в Търговище.

При извършения оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група служители на областната дирекция е установено, че починалата жена е с черепно-мозъчна травма. Тялото ѝ е откарано в МБАЛ-Търговище за аутопсия.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс по описа на РУ-Търговище.

Провеждат се активни действия по разследване на престъплението, които се извършват под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    32 2 Отговор
    Циганска работа е.Отишли са обра ли са я може и да са я изнасилили и изчезнали.Това са от електората.Дано по бързо ги хванат и да ги пратят на Белене да оправят затвора и там да си останат до живот.....

    Коментиран от #2

  • 2 гергов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    предпочитаме на месо