Last news in Fakti

17 Май, 2021 13:05 2 176 3

Запалиха два автомобила в Гоце Делчев, единият е напълно изгорял

  • запалени-
  • коли-
  • гоце делчев

Става въпрос за умишлено опожаряване, тъй като около колите е намерена туба със запалителна смес

Запалиха два автомобила в Гоце Делчев, единият е напълно изгорял - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Огнен инцидент вдигна полицията в Гоце Делчев на крак. Миналата нощ горяха два автомобила, единият от които изпепелен до "основи". Сигналът е подаден малко преди 03. 00 часа в местата полиция. Незабавно към посочения адрес се отправили няколко екипа огнеборци, огънят е потушен, но автомобил "Тойота Авенсис " е напълно изгорял, а на предната част на "Киа Соренто" е обгоряла, съобщи Struma. com.

Колите са собственост на Мустафа К., който няма криминални прояви. Става въпрос за умишлено опожаряване, тъй като около колите е намерена туба със запалителна смес.

Предполага се, че става въпрос за лична разпра и отмъщение, тъй като колите нямат застраховки, за да се подозира застрхаователна измама. Очаквайте подробности.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    7 0 Отговор
    Ей не я сменихте тая илюстративна снимка от 5 години!!! Това ауди на нея е претопено поне 5 пъти за това време, хахаха!!! ;)))
  • 2 потърпевш

    3 0 Отговор
    Миналата година опожариха колата на моят син плюс още 3 коли.
    Двете коли са от съседния блок. Връзка между потърпевшите няма, Дори не се познават. Хората са от различни възрастови групи, работят съвсем разлини неща. Дори двама от тях са пенсионери. Колите са на стойност малко над 1000 лв. всяка.
    Какви са изводите?
    Парлазунгери, третополови, де=рогирани и с комплекси си показват значимостта.
    И какви други изводи?
    Полицията няма да помогне, значи като го хванеш такъв го набелязаваш и след месец го пускаш на дъното на язовира, увит с телена мрежа и два тежки камъка.
  • 3 Писна ми от крадливи патладжани!

    7 0 Отговор
    Искате ли спокойствие, горете дюшеците заедно с дървениците. Защо давате помощи на дървени ците, а после ревете от техния тормоз? Унищожавайте ги с всички възможни средства. Нито полицията може да се справи с тях, нито армията. Да не говорим, че превъзпитани дървеници няма!