Last news in Fakti

28 Януари, 2013 12:14 1 965 1

Обраха заложна къща

  • обир-
  • заложна къща

Обраха заложна къща в  столицата. Нападението е станало около 9,30 часа тази сутрин в заложна къща във „Фондови жилища”, съобщиха за Факти.бг от МВР.  Заложната къща се намира в блок 205.

Двама маскирани са нахлули и заплашили с пистолет мъжът, който обслужвал в момента. Успели са да отмъкнат около 4000 лева и злато. По-късно стана ясно, че отмъкнатото злато е половин килограм. Заплашеният служител не е пострадал. На излизане нападателите откраднали и паник бутона, който е бил на колона на служителя. Залжната къща е имала видеонаблюдение.

Факти.бг припомня, че в последните седмици въоръжените обири като, че ли зачестиха. Два по-драстични случая бяха обира на инкасо автомобила в столицата през миналата седмица , от който бяха отмъкнати 173 000 лева, както и обира на трезора в Кърджали, след който бяха открити 4500 евро, пистолет и маска.

Само в София има четири банди за грабежи на банди, коментират от полицията.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сергей С.

    0 0 Отговор
    А да попитам Цецо, кой ще осигури спокойствие за бандите, които биват нападани от четирите банди за грабежи на банди? Ние от нашата партия заставаме зад тези наши съгравдани и призоваваме да се спре с полицейщината, и да се предприемат необходимите действия срещу крадците на крадците. Що за безобразие... Че те така утре могат да решат и мене да ограбят. Както и другарите ми...