Last news in Fakti

2 Юни, 2021 09:32 9 353 55

Агресия на пътя: Шофьор рита и блъска жена (ВИДЕО)

  • агресия-
  • път-
  • шофьор-
  • ритник

Агресивният шофьор е задържан, а потърпевшите ще търсят правата си в съда

Агресия на пътя: Шофьор рита и блъска жена (ВИДЕО) - 1

Пореден случай на агресия на пътя. Жена е била нападната от шофьор, след като се засекли на улицата. Инцидентът е уловен и от охранителна камера. Всичко това се случва в района на „Ломско шосе” в София. Агресивният шофьор е задържан, а потърпевшите ще търсят правата си в съда.

„Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него. Той изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което той си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила му. Подадох му няколко сигнала да спре, махах му и с ръка, но той нямаше подобно намерение”, разказва Ани, която е нападната.

Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко преки. Тогава Ани заявява, че ще извика органите на реда. Агресивният шофьор и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.

„Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да си замине, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал”, споделя още Ани пред Нова ТВ.

Мъжът прави обратен завой и минава през велоалея. Впоследствие става ясно, че при тази маневра шофьорът е щял да прегази на косъм друга жена и децата ѝ.

„Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе, тичаше яростно към колата. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак през лицето”, каза още Ани.

Мъж от близката къща и друг шофьор, който спира на улицата, успяват да задържат агресивния шофьор, докато дойде полиция. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе умен съм ве

    23 55 Отговор
    Нещо много нагласена работа ми се вижда.

    Коментиран от #27

  • 2 Тролил 1ви

    63 4 Отговор
    Там по този район е пълно със орки, и психопатния "шофьор" има вид на такъв (или местен орк или вносен орк от представителите на носещите чаршафи) - за това дръжте си козия крак близко до вас.
  • 3 Луд

    75 24 Отговор
    Звъниш на 112 и му казваш номера.Ти си тръгнала истерично да го гониш и да му препречват пътя.Какво участваш.Иначе спряла съвсем плахо,а го преследвали 3 км.И дали той е дал назад или ти си се блъснала в теглича...

    Коментиран от #28

  • 4 ЪРП

    55 14 Отговор
    АМА КАК ЩЯХ ДА СЕ ИЗКЕФЯ, АКО ЖЕНАТА В КОЛАТА БЕШЕ НЯКОЯ БОКСЬОРКА И МУ БЕШЕ НАПРАВИЛА ГЛАВАТА НА КРЕТЕНА МАЛОУМЕЕЕН НА МЕКИЦА.........
    ЩЕШЕ ДА Е ВЪРХОВЕН КЛИП!
  • 5 Не така

    40 14 Отговор
    Да чуем и версията на "нападателя". Не може ей така да си караш и да ти скочат на бой. Една такава опита да прегази познат пресичащ на зелен светофар, че и нагла - налита на бой...
  • 6 Бай Ганьо

    34 3 Отговор
    е, "човекът" се е уплашил да не бъде набит от момичето - затова се е опитал да избяга. То е ясно.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГилотинБесилков

    16 9 Отговор
    За ММА-бойците на БОКо всичко е разрешено и за тях законите не важат! За тях доживотна трудова каторга без право на помилване и без право на предварително освобождаване!

    Коментиран от #18

  • 9 Мераклиев

    17 3 Отговор
    Фичока е готин!!!Правете любов,а не война бре хора!!!
  • 10 111

    28 2 Отговор
    8 минути повтарят едно и също . Всичко можеше да се разкаже за минута две най-много. Разтягат го като дъвка ама нали трябва да си правят по-дълги репортажи .
  • 11 whitenoise

    38 12 Отговор
    Жена спазва ща знаците... с клаксона :)
    Ае стига през ден ми идва да ошамара некоя такава. За 27 годин жена не ми е от стъпила място да се престоя или мина. Все им длъжни
  • 12 Хари петър

    37 4 Отговор
    Ама тоя дето рита как се уплаши от човека с червената тениска и червените шорти , чак вдигна ръце ха-ха-ха . Иначе срещу 45 кг. наежен . Пълен смешник и комплексрар .

    Коментиран от #19

  • 13 Марин

    46 3 Отговор
    Случката е показателна за това какви шилета са напълнили България.
    Единят, видимо късопишковец с навирен джип си мисли ,че само той е на пътя. Другата, тя пък иска да покаже, че е и тя е мъж и започва агресивно преследване.
    Когато се настигат, сельото, видимо изнервен от наглеенето на кифлето, тръгва да решава проблема "помъжки". Кифлето пък забравя, че именно те е искла да покаже какъв мъж е и почва да писка покифленски.
    Обърнете внимание къде и как спира кифлето, което твърди, че спряло "спокойно". Веднага след завоя и в заона на кръстовище и при това в лявата лента.
    Ако на това му викате "спокйно", всички си заслужаваме това, което ни се случва.
    и последно. Предполагам на всеки от вас се е случавало, някое нагло кифле ,да се форсира, свирка и да показва среден пръст!?
    Тия и двамата да се въдворят некъде и да им се начислят по една година общестено-полезен труд.
  • 14 Е ПА ТАЯ КИФЛА

    25 16 Отговор
    Малката пи.ла си го е получила ! На клипа ясно се вижда ,че е засилена и дори не намалява скоростта ,като вижда ,че човека излиза а се залепва зад него и започва яростно самозабравила се да свири ,като последната селянка ! След това тръгва да го преследва из улиците , като някаква полицейска кола да свири да вика ........къде се намираш ти МА ?! Вместо да намали леко и да пропусне човечеца тази каруцарка го напсува и му свири ! ! ! Каквото повикало такова се обадило - другия път ще си е научила урока да не свири на хората ,като е виновна и нетолерантна !
  • 15 moiraine

    18 4 Отговор
    Добре дошли в Мутрочалгария - страната на безкрайната агресия и безграничната простащина.
  • 16 софиянец

    13 9 Отговор
    Иска ми се този да ме беше срещнал и направил тази простотия - хващам му крака, вдигам джама и тръгвам. Спирам след две преки и после пиша обяснение че ми е подпрял нещо и колата е тръгнала сама.
  • 17 MGewehr

    12 3 Отговор
    Със ордите селяци си докараха и обичаите!!!
  • 18 Антифакти

    13 10 Отговор

    До коментар #8 от "ГилотинБесилков":

    А, да имаш да взимаш. Площадите бяха пълни с такива като тоя и жена му. Свикнал е човека да препречва булеварди, да плюе на ляво и дясно, да рита. Номера с крака на пред го играеха на колите, които минаваха пред румънското посолство. Какво се чудиш ? Това са "новите", "различните". Това са хората на отровното трио, Мая Манолова, и другите платени от черепа наркомани , лумпени и алкохолици. Тоя е и от "умните" и "красивите". Общо взето такива са хората на Радев.
  • 19 Конър Макгрегър

    7 9 Отговор

    До коментар #12 от "Хари петър":

    Дали ще му кажеш ,че е такъв ама в лицето комплексар ?! Много сте смели зад клавиатурата ама на живо се на..рате като мишоци !

    Коментиран от #24

  • 20 thrust

    22 4 Отговор
    Абе историята най-вероятно не е точно така, както я описва семплото тестяно изделие с претенции за кроасан...
  • 21 Шофер на БМВ

    3 0 Отговор
    Ей тия ги лекувам с манарката в стъклото,пък нека слезе да го доизлекувам
  • 22 Наркос

    8 0 Отговор
    Тъй като пробите са отрицателни е в правото си да убива , рита и блъска хората. Дребно хулиганство означава, че ще се размине с потупване по рамото
  • 23 ДолуБКП+БЗНС+ДС

    7 2 Отговор
    Колхозно-ТКЗСарската АВТОМОБИЛНА ВАКХАНАЛИЯ (не само в София) бе въведена и узаконена от баш-каруцара-кочияша-гавазина-копоия-масажиста-теляка-мутро-пожарникара на Републиката БОКо тиквата! Първо като МВР-ГлавСек, после като кмет на София и накрая като премиерин! Отнеха предимството на пешеходците на пешеходна пътека! Фандъка наслага захлебващи с милиони партийни фирми НАПЪЛНО НЕНУЖНИ бутони за зелен сигнал с цел още по голямо отнемане на предимство и създаване на неудоства за пешеходците и противоправно даване на предимство на десетките хиляди държавни/общински лимузини и джипове за ЛИЧНО ползване и обществена поддръжка! Защо държавните/общински лимузини нямат голям и отдалеч видим знак на институцията (напр. на предните врати отвън) за да бъдат залавяни за неправомерно използване извън работно време и по разни луксозни кутрорти, мутро центрове, кръчми и бардаци, и съответно лично ползващите ги чиновници да бъдат санкционирани най-малкото финансово с отдържане от заплатата им средствата за поддръжка на лимузините?! Кога ще се разпусне мутро-слугинско-обслужващата УБО-НСО и управниците ще поемат придвижването си от собствения си джоб?! БОКо и ШАЙКАТА още ли се обсслужват от УБО-НСО?!
  • 24 Хари петър

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "Конър Макгрегър":

    Не ще му кажа , а ако бях до момичето на другата седалка щях да сляза и да те пръсна . Посегна на жена ама после даде задна от човека с червените дрехи женчо и как вдигна ръце на горе АХхахаХААХхА Смешка :Д
  • 25 Мнение

    22 0 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    Не е до провинцията псевдо гражданино, а до манталитета!!!
    А манталитета на мутрите с джипките и лимузините е еднакъв в цяла България!
    Тяхното мото е "аз съм над вас, щото съм бияч и тарикат"!!!
    И на мен ми се е случвала подобна ситуация, дори няколко пъти! Минавам по път с предимство а отдясно изскачат на метри от мен мутри (или техни синчета) с големите джипове, без грам да им пука, че аз скачам върху спирачката и сме на косъм от птп!!!
    Ей това мислене на мутрите, че като имат мускули, значи всичко им е разрешено, трябва да бъде изкоренено! Герберския начин на живот трябва да бъде опандизен до 9то коляно, за да не се повтаря!!! Крайно време е в България справедливостта да възтържествува!!!
  • 26 локомотива

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    по принцип ние селяните от провинцията като срещнем на пътя шопи които се правят на велики не ги преследваме а направо слизаме и яко тукати в мутрата.
  • 27 Кикор

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Абе умен съм ве":

    Абе име си . По цялата глава
  • 28 По някаква

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Луд":

    щастлива случайност това, че го е "преследвала", в крайна сметка е довело до спирането пред къща с камера. Така има записана физическата агресия на видео. Иначе щеше да е нейната дума срещу неговата и срещу тази на спътницата му. Другата щастлива случайност е, че потърпевшата не е пострадала сериозно. Но си прав, че и тя е карала, без да спазва достатъчно дистанция. В крайна сметка, и да е ядосан, не го оправдава да я удря.
  • 29 Малеев Тая не е НАРЕД И ОНЯ

    5 3 Отговор
    СъЩо. Не мисля а съм сигурен че тая девойка не са я близали мноооого отдавна отдолу.С такава агресия го гони из целия град щот МОЖЕЛО ДА И БЪДЕ ОДРАСКАН НОМЕРА И ......

    Коментиран от #30

  • 30 Вчера жена с Джип помете две коли

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "Малеев Тая не е НАРЕД И ОНЯ":

    И ИЗБЯГА....ДАВАХА ГО.На тая зимахали и проба за химикали в кръвта..

    Коментиран от #35

  • 31 Танас

    1 3 Отговор
    Социалист,какво да го правиш.
  • 32 Перо

    3 8 Отговор
    Браво на момичето,сега селтика има криминална регистрация и започват неприятностите по полицейски и съдебни инстанции. Поне ще забрави принудително за селските тарикатлъци,иначе му е късно да се оправи.Такива се оправят в Белене с норма 11 м3 изчукани камъни за инертни материали.
  • 33 Като не можеш

    6 0 Отговор
    да си овладяваш емоциите, когато си зад волана - "хОди пеш". Важи и за двете страни в случая.
  • 34 beast

    11 2 Отговор
    Тая малоумна ли е ясно се вижда , че никой не и взема предимството просто се засилва след джипа ...

    Коментиран от #37

  • 35 А, че то миналата

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Вчера жена с Джип помете две коли":

    година ЕДИН прегази жена...2-3 пъти, преди да избяга. Взеха му проба за наркотици.

    Коментиран от #36

  • 36 Ами в Пловдив по миналата

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "А, че то миналата":

    Година дригираната сервитьорка цяла улица коли смля и то в РЕЦИДИВ...

    Коментиран от #38, #40

  • 37 Гледай пак видеото

    4 4 Отговор

    До коментар #34 от "beast":

    Не се засилва зад джипа, а стъпва на спирачката, защото този с джипа не даде газ като зави, а кара с по-ниска скорост от нейната. Много ясно, че ще му се залепи за задните гуми.

    Коментиран от #44

  • 38 Ами значи

    5 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ами в Пловдив по миналата":

    не е въпрос до пола, а до човека. То и в София ЕДИН помля и уби журналист, спрял на червен светофар. Чист късмет, че никой от пресичащите не пострада.
  • 39 Hey

    5 2 Отговор
    Това е Панка Ангелова от Пирдоп точно същата кола е тя много изневерява на мъжа си и агресивна
  • 40 Друг пък,

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ами в Пловдив по миналата":

    шофьор на автобус, помля няколко коли преди седмица-две...веднага след инцидент с линейка.
  • 41 гост

    3 1 Отговор
    в клипчето се забелязва как двамата засичат сребрист сув който идва от после и спира и клипачето е до там баш патакламата ни е спестена

    Коментиран от #43

  • 42 Артър

    3 1 Отговор
    Този е голям джентълмен. България е пълна с такива то и за това сме най-хубавите и по напреднали от всички други държави ....
  • 43 Мисля, че това

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    е споменатият в репортажа, който е препречил пътя на джипа, докато дойде полиция.
  • 44 Вижда се в минута 1:28,

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "Гледай пак видеото":

    че джипът завива и продължава да кара бавно, след което спира, а момичето си кара със скоростта отпреди това.
  • 45 3333

    5 3 Отговор
    Давам му 10 години от раз на тоя и бой всеки ден профилактично.Аман от боклуци!

    Коментиран от #46

  • 46 Веднага

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "3333":

    гласувам за теб!
  • 47 шофьора

    7 0 Отговор
    И двамата имат вина, но е недопустимо туземеца с джипката да налита на бой на откачалката с леката кола

    Коментиран от #48, #53

  • 48 ККК

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "шофьора":

    И каква е вината на момичето, че си кара по път с предимство а тоя изкача пред нея та дори и на заден дава да удря колата?

    Коментиран от #52

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Тошко

    1 0 Отговор
    е нема такъв ПРОСТ народ
  • 52 Тра-ла-ла

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "ККК":

    Вината е, че е започнала да свири като откачена, да прави жестове с ръце, вероятно да го псува, започнала е да го преследва, опитала се е да го засече и да го спре и т. н... С други думи търсила е конфликт и го е намерила! Жената се е държала хулигански и е проявила агресия, но сега се изкарва жертва! Често се случва някой да отнеме предимство и това не винаги е умишлено! Хората не тръгват да се избиват за такива работи!
  • 53 Тра-ла-ла

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "шофьора":

    А ми той човека се е опитал да си тръгне и да избегне конфликта, но тая го е преследвала и ,,надувала" клаксона след него, ръкомахала, нареждала е кой знае какви думи и го е изнервила до крайност! За мен жената има по-голяма вина за случилото се, което можеше да се размине без инциденти. Агресия се проявява от жените, но мъжете като по ,,първични" първи прибягват до груба сила и в крайна сметка ги обявяват за насилници! Ако мъжа беше запазил самообладание и беше звъннал на 112 да каже, че е преследван от автомобил, който се шофира опасно и се опитва да го засече, картинката щеше да изглежда по друг начин, а сега истинския агресор се изкарва жертва!
  • 54 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    В това равно софийско поле се заселиха много "туземци4, "аборигени", " индианци ", има даже и " кореняци-софиянци" второ поколение от всички области на Велика България. Около два милиона са нагъчкани, трудности имат с чистия въздух, с отоплението, с електроенергията и всеки всекиго гледа "на кръв" - даже от един вход, от един блок, не се познават, не се поздравяват и за паркинг-място са готови да се избият. Стресът е постоянен спътник на софиянецо.....
    Като се зададе празник, че като хукнат към Прованса ........... Тесни магистрали направи ББ - не могат да поберат "селяндурите".
    И сега тези - кой напред, кой назад, блъскат се, гонят се, звуковият сигнал бил ЗАБРАНЕН в населени места. Тая красива и зелена столица преди век, вече не е населена - тя е задръстена !!!
  • 55 гост

    1 0 Отговор
    Считано от прочетеното става въпрос за просташка агресия , но имал съм доста случаи като шофьор как жени зад волана застрашават моят живот отнемайки ми предимство с големи джипове.