Last news in Fakti

8 Юни, 2021 14:32 2 487 3

Съдът отказа да отмени домашния арест на Арабаджиеви

  • маринела арабаджиева-
  • вълчо арабаджиев-
  • домашен арест

Съдът остави молбата на двамата подсъдими без уважение

Съдът отказа да отмени домашния арест на Арабаджиеви - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът отказа да измени мерките за неотклонение на Маринела Арабаджиева и Вълчо Арабаджиев от „Домашен арест“ в по-леки. Магистратите счетоха, че интензитетът на опасността от извършване на престъпление не е намалял, въпреки че този от укриване е. Но независимо от процесуалното поведение на подсъдимите, обстоятелството за регистрация им на предстоящите парламентарни избори, не следва да бъде водещо обстоятелство при определяне на предпоставките за изменение на мярката им за неотклонение. Ето защо съдът остави молбата на двамата подсъдими без уважение.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе да

    15 0 Отговор
    да ги осъдят да ги вкарат най-накрая!!! Но българският съд и прокуратура са всичко друго но не и това което трябва да бъдат те са просто едни бухалки държат ги тези за да ги пуснат накрая чака да си взема третата Тези са престъпници цял живот с знае и цяла България ги знае цяла България знае за хотелите им цяла България знаеш че не плащат на персонала абсолютни престъпници и никой не ги осъжда нарочно ги държат за да ги пуснат бананова държава начело с банановия Боко Тиквата който създаде цялата тази структура този процес на работа

    Коментиран от #3

  • 2 Асан

    4 3 Отговор
    От коя партия са тия сигани да гласувам за тях 😁🎃🇻🇳🚾
  • 3 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе да":

    .... хубаво пишеш, но слагай поне една точка, запетая, френд..Този Вълко е абсолютен негодник!. А това до него какво е, мъж, жена, хермафродит?