Last news in Fakti

1 Юли, 2021 07:41 1 565 4

Гледат мярката на шофьора на катафалка, убил жена

  • шофьор-
  • катафалка-
  • жена

Обвиняемият употребил наркотици, преди да седне зад волана

Гледат мярката на шофьора на катафалка, убил жена - 1
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд гледа мярката за неотклонение на Радостин Гювийски - шофьорът на катафалката, блъснал жена в Сапарева баня. При инцидента жената е паднала и е ударила главата си. Веднага е била транспортирана в болница в Дупница, но там е починала.

С тест е установено, че Гювийски е шофирал след употреба на наркотици. Освен в траурната агенция, той работил и като озвучител на музикални събития. На двете си работни места изкарвал пари, за да се грижи за възрастните си родители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 5 Отговор
    Е защо? Човекът просто си е вършил работата. Искал е да затвори цикъла и да не се чака излишно
  • 2 Жан Клод ( с двата ножа)

    6 0 Отговор
    Диджей - пограбален агент.
  • 3 Хубава работа, ама ...

    4 1 Отговор
    'Айде, стига с тия 'мерки и теглилки'. Шофирал след употреба на наркотици - в затвора. Смъртен случай - по-дълга присъда. Оня, мишок /мамин/, седи една година в ареста, докато му направят следственните експерименти. Пиян, надрусан зад волана - опит за убийство, смъртен случай - убийство.
  • 4 Дудю

    0 0 Отговор
    Неговите "наркотици" не са да се напиеш и занасяш с батковците пред дискотеката, а да стоиш буден и да бачкаш. Германците са ги позовали при Блицкрига да стоят будни няколко дена настъпление и войниците им са били достатъчно адекватни и с всичкия си да си изпълняват задачите.

    Не може всеки да усвоява и да стои фатмак, трябва някои да бачкат за трима.

    Абе вие по горните коментиращи как сте живи, как сте оцелели до сега? Няма да е от ай Кю то.