21 Септември, 2021 15:30 2 226 4

Задържаха крадец, заплашил с нож двама души на бул. „Витоша“

  • крадец-
  • нож-
  • бул.витоша

Обвиняемият е осъждан за идентично престъпление

Задържаха крадец, заплашил с нож двама души на бул. „Витоша“ - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж за грабеж в условията на продължаващо престъпление, съобщиха от прокуратурата.

На 19 септември около 23.10 часа на бул. „Витоша“ в София мъжът се опитал незаконно да присвои пари чрез заплаха с нож. Опитът му бил неуспешен.

Малко след това отново на бул. „Витоша“ той отнел кутия с цигари от друг мъж, като го заплашил с нож. Човекът се уплашил и му я дал.

За престъплението се предвижда наказание от 3 до 10 години затвор.

Обвиняемият е осъждан за идентично престъпление. Предвид съдебното му минало и опасността деецът да извърши друго престъпление или да се укрие, наблюдаващият прокурор е постановил задържане за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    1 7 Отговор
    Ножа да не е бил от кожа?
  • 2 Ааалилуя, алилуя!

    6 0 Отговор
    Завързваш ножа с острието нагоре на един кол и оставяш циг..нада виси отгоре. Като му отмалеят ръцете ще се получи сопрано за евангелистката църква
  • 3 Готвачите от заведенията работещи с

    4 1 Отговор
    Ножове законно присвояват пари като предлагат храна приготвена с продукти съхранявани в съмнителни санитарно хигиенни условия да не говорим за незаконното допускане на изгладнели клиенти без предпазни маски обслужвани от готвачи и персонал също не носещи предпазни маски докато приготвят и сервират храната ЦУМ бай Шпил гируси и дюнери подавани през витрината със заготовки и пипането на книжни пари със съмнителен произход
  • 4 Ако някой не си плати храната защото

    2 1 Отговор
    след консумация дават сметката ГоТвачите И барманите и Охраната с оръжие у ножове ще задържат авантаджията даже може да има смъртен случай както на Златни Пясъци с англиЧанина дето уби барман излязал звън бара да се саморазправя