23 Септември, 2021 14:48 7 589 13

Подробности за екшъна със стрелба в столичния ж.к. "Младост"

  • стрелба-
  • софия-
  • младост

В резултат две сачми попаднали в областта на лицето и врата

Подробности за екшъна със стрелба в столичния ж.к. "Младост" - 1

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 27-годишен мъж, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – престъпление по чл.325, ал.1, вр. чл.20, ал.2 , вр. ал.1 от НК.

На 20.09.2021г. около 23,10 часа в гр. София, ж.к. „Младост 2“, в близост до заведение за бързо хранене в съучастие като извършител с неустановени лица, К.А. извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – от непосредствена близост възпроизвел няколко изстрела с неустановен въздушен пистолет в посока лек автомобил “Мерцедес С 500“, в който се намирали Х.Б. и Х.С.

В резултат две сачми попаднали в областта на лицето и врата на Х.Б., една – в лявата му ръка, а няколко - в предно челно стъкло на автомобила, което се счупило.

В същия момент други - неустановени до момента лица, нанасяли удари с различни предмети по целия автомобил. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не ре бе

    10 30 Отговор
    Това са болшевишките мутри, дето милеят за НРБ и балканските "ценности", грухтят против запада и всичко либерално.
    Такива си създадоха от БКП, за да им пази властта след "промяната", после уж смениха анцузите с костюми, но на сцената пуснаха втората версия - футболни фенове, някои трениращи мма. МВР не ги пипа, защото в МВР културата е на съветско ниво все още - поддържат се взаимно.
  • 2 танкист

    33 5 Отговор
    Пистолет "Макаров"не стреля със сачми.

    Коментиран от #3

  • 3 има има

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "танкист":

    бойните пистолети имат реплики под формата на въздушни оръжия, идеални копия без разлики, пиши в Гугъл макаров въздушен и си разглеждай
  • 4 БЕГАЙ БЕ

    26 1 Отговор
    В Младост-2 на "Макс" от няколко години се събират групи дилъри и мамини цинчета с мадами, тъй като е денонощен магазин и правят зулуми.

    Последно дори за малко да стигна аз самия с разправии от подобен тип, тъй като влизам да си купя бира и някакви ядки, за да си гледам филм и някакъв ръб от тия се пробва да ме бута на вратата, а съм 100 килограма + и се отказа последния момент като ме поогледа, ама някои по-дребен и по-луд от мен явно не се е спасил - държава от дивия Запад...
  • 5 Делчо

    32 0 Отговор
    Да, там се нашмъркват мамините синчета от Младост и после бръмчат с колите купени им от тати за завършването
  • 6 Летописец

    34 1 Отговор
    Иванчева беше последния мечтател с желание от Младост да стане хубав квартал. Но евроатлантическата гешефтура и с нея се справи демонстративно.
  • 7 Гошо

    42 0 Отговор
    Живея в този квартал и честно да ви кажа, няма бъдеще. На Маска е пълно с наркккоманчета, кримитипове и зле облечени и глупави момичета. Много комплексиран народ, много злоба, много омраза. Днешните младежи са загубени, ако ценностна ти система е bmw, анцунг Адидас, 18-годишна кифла приличаща на 40-годишна и тате да дава пари за гориво, то това е краят. Жалко за предците ни, които се бориха за България.
  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    32 0 Отговор
    И после тези мамини и татини наркоманчета с кифлите и BMW-тата, надрусани тръгват да убиват по светофарите!
  • 9 Детска

    4 17 Отговор
    Въздушен пистолет не може да пробие дори дреха. На голо ще нарани само кожата. Единствено попадение в окото е опасно, но не и животозастрашаващо.

    Коментиран от #13

  • 10 Хонорик

    4 1 Отговор
    Да го осъдят келеша.
  • 11 мамун

    2 0 Отговор
    абе боклуците не се ли избиха още?
  • 12 Хайл

    1 0 Отговор
    На мен нещо друго ми изглежда-келешите в мерцедеса нещо са се келешели щом няколко човека са им обяснявали нагледно че не са прави...после ревът че "имало агресия по пътищата"...като е с бенц и бмв да не е с 2 чифта м ъди.някой с някаква жигулка така ще го очука че няма да знае къде да бяга
  • 13 Joro

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Детска":

    Недей да говориш такива неща, а първо пробвай на себе си. Въздушните пистолети са с различна мощност. Няма да те убие, но сачмата пробива кожата. Аз няколко години живях със сачма 4.5 мм в показалеца. под възглавничката, в меките тъкани беше. леко подуто. Почти не болеше, само при силен допир. 2009 г отидох на хирург, резна и я извади.