Last news in Fakti

18 Март, 2013 12:20 1 679 1

Задържаха трима наркодилъри

  • задържаха-
  • трима-
  • наркодилъри

Полицейската операция, насочена срещу притежанието и разпространението на наркотици в Габровска област, е осъществена през периода 14-17 март. На територията на Севлиево криминалисти от ОДМВР-Габрово и колегите им от районното полицейско управление задържали двамата рецидивисти и двамата осъждани.

При личен обиск на единия е иззет пакет с 24 гр марихуана, а от жилището му – семена и суха листна маса канабис. При претърсване на дома на другия в Севлиево и на къщата му в с. Добромирка служителите попаднали на други 220 гр от същия наркотик.

В Габрово е задържан и дилър на метамфетамин. Осъжданият многократно за кражби, държане на наркотични вещества, нанасяне на средна телесна повреда и управление на моторно превозно средство  след употреба на алкохол, 31-годишен с инициали Р.Н., се придвижвал с лек автомобил „Пежо“. Той бил подготвил дрогата за разпространение в отделни полиетиленови пликчета. От него и при претърсване в дома му са иззети общо 57 гр метамфетамин, 5 гр марихуана и електронна везна.

Тримата мъже са задържани в рамките на 24 часа, а на Р.Н. мярката за задържане е удължена  до 72 часа. По случаите са започнати досъдебни производства под наблюдението на прокуратурата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссср

    0 0 Отговор
    БРАВО САМО ТАКА С ТЕЗИ БОКЛУЦИ ДИЛАР4ЕТА