15 Октомври, 2021 13:06 7 462 11

Простреляха жена във фризьорски салон в София

  • софия-
  • магазин-
  • простреляна-
  • жена

По първоначална информация тя е ранена от бившия си съпруг

Простреляха жена във фризьорски салон в София - 1
Снимка: БГНЕС

55-годишна жена е била простреляна във фризьорски салон в София. По информация на Нова телевизия жената е ранена с оръжие със сачми от бившия си съпруг.

От Спешна помощ потвърдиха, че има получен такъв сигнал на телефон 112. Веднага е била изпратена линейка, която е транспортирала ранената до ВМА.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VVV

    15 6 Отговор
    Тоя да лежи до живот, за по сигорно!
  • 2 етериум

    32 3 Отговор
    Мъжо и гледал много турски сериали. За това със закон трябва да бъдат забранени. Във всеки един сериал присъстват задължителните 3 елемента а именно болницата,затвора и гробищата. Тия бози с културата си влияят на всеки който ги гледа. Това трябва да спре.

    Коментиран от #5

  • 3 💇💇💇💇💇💇💇💇💇💇

    9 1 Отговор
    СТУДЕНО КЪДРЕНЕ
  • 4 Тя се

    7 3 Отговор
    разкрасяване за уикенда , а той беснее !
  • 5 ЮРАВИЛНО

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "етериум":

    ФИЛМИТЕ ВЛИЯЯТ НА ПСИХИКАТА,АЗ ЗАРАДИ ЕРОТИЧНИТЕ ФИЛМИ НЯМАМ НИТО ПРИЯТЕЛ НИТО ПРИЯТЕЛКА😫😫😫
  • 6 985

    7 2 Отговор
    С колко нули я бастисал?
  • 7 гост

    20 0 Отговор
    Охлюв, би трябвало да черпи че се отървал от нея, той тръгнал да я стрелят !

    Коментиран от #8

  • 8 дзверо

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Правилно, аз като се отървах от моята преди 3 г., такъв банкет дадох, че още говорят за него!
  • 9 Сесесере

    3 1 Отговор
    ТОЯ Е СЛАБ ПСИХИЧЕСКИ КАТО СА ГО ОСТАВИЛИ И Е ПСИХЯСАЛ ЗА ЛУДНИЦАТА Е
  • 10 мечо

    0 0 Отговор
    писналу му и нъ чувекъ дъ иа гледъ кък к/орвеи
  • 11 Ангелина

    0 0 Отговор
    В България е така ,защото тези ,в чиито правомощия са защита правата на гражданите ,не само ,че не ги защитават ,но са на страната на насилниците - физически ,психически и т.н....В тези институции- силови структури работят доста хора ,чиито действия могат да се сравнят и нямат почти никаква разлика с организирана престъпна група от мафиотски тип!Те се използват ,както и останалите институции не в полза на обществото и в защита на правата и свободите на гражданите, а като инструмент за "смазване"на неудобните,беззащитните - по един или друг начин хора ,чрез използване в арсенала си на всички възможни варварски методи ,които са много добре усвоени от тях по време на управлението на ГЕРБ и същите смятат себе си за недосегаеми и техните престъпни зверски действия ненаказуеми!Няма как престъпници да защитават невинните пострадали жертви на каквото и да било насилие и да имат емпатия към тях ,след като те са себеподобни на насилниците- престъпниците!!!Докато в силовите структури не работят само морални и отдадени на работата си хора- професионалисти- Убийствата от такъв характер и не само ще се увеличават ,защото в силовите структури няма подготвени ЧОВЕЦИ за работа с този изключително сложен и важен за обществото ни проблем ,който го има навсякъде не само в домашна ,но и в работна среда,сред общество ,в което властва агресията под всичките и форми,арогантността и усещането за безнаказаност!А това е така ,защото в институциите също работят много такива насилн