Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 15:05 2 679 7

Хванаха мъж, нарязал гумите на 15 коли в Първомай

  • нарязани гуми-
  • коли-
  • първомай

Потърсен в дома му, той отказал да се предаде и заплашил със саморазправа униформените

Хванаха мъж, нарязал гумите на 15 коли в Първомай - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Мъж от Първомай е задържан за увреждане на множество автомобили пред различни адреси в града, съобщиха от полицията.

На 17 октомври униформени предприели бързи действия след получени сигнали от собственици на 15 моторни превозни средства, чиито гуми били спукани през нощта.

В хода на активната работа часове по-късно станало ясно, че всички посегателства са дело на 61-годишен мъж. Потърсен в дома му, той отказал да се предаде и заплашил със саморазправа униформените.

След близо двучасови преговори и със съдействието на колегите им от пловдивския сектор „Специални тактически действия“ извършителят бил отведен в полицейския арест, без никой да пострада.

Оказало се, че мъжът е психически нестабилен, а предната вечер действал след употреба на алкохол. Предстои да бъде настанен в специализирано лечебно заведение, като по случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    27 2 Отговор
    Днес реже гуми, утре нечие гърло..
  • 2 Бен Гън

    19 2 Отговор
    Поредният изгорял бушон на прехода.
  • 3 Ах Бай- Тошо...,

    20 4 Отговор
    ,стани да въведеш ред...!Да видиш ти тогава как се ,,преговаря" 2 часа с униформените,че даже и да ги...заплашваш...!Така набързо щеше да изтрезнееш,че даже и да се излекуваш от...,,психическото си разстройство"...!!!
  • 4 оня с колелото

    11 12 Отговор
    И аз режа гуми, като са ми наспирали всички по тротоарите все едно е паркиг на някой МОЛ.

    Коментиран от #5

  • 5 Ха ха

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "оня с колелото":

    И за тебе има място в психиатрията.
  • 6 русофил

    2 7 Отговор
    от 80 %
  • 7 гост

    7 2 Отговор
    И мен един тъпак ми ги наряза , паркирал съм пред тях. И си казах аха тук не се спира. И помагам на човека а е спрял някой ,като мина хвърлям камък на стъклото. Счупих му го 3 пъти и той спря да спира там.