Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 13:16 8 733 18

Откриха рог на изобилието в килията на столичен автоджамбазин

  • затворник-
  • затвор-
  • ярослав георгиев

Над затворника е разпънат чадър

Излежаващ присъдата си популярен автокрадец е бил заловен със забранени предмети и вещества във врачанския затвор, научи BulNews.

Случаят е от понеделник вечерта и до този момент за него не бе съобщено в полицейския бюлетин на МВР. Медията ни умишлено изчака 3 дни с оповестяването на новината, за да видим дали ще бъде публикувана официално от правораздавателните институции. Това не се случи и е красноречив знак за разпънат чадър над затворника.

Главният герой е известният столичен автоджамбазин Ярослав Георгиев. Мъжът лежи за куп кражби на автомобили и мотоциклети. Сред гилдията е известен с това, че преди години задигна джипа на дъщерята на Бойко Борисов. Заради тези си изпълнения сега той е във врачанския затвор, уточнява Bulnews.bg.

В понеделник вечерта, при рутинна проверка в неговата килия, са били намерени мобилен телефон, кокаин и чай за пушене. Дежурният офицер незабавно уведомил районното управление за откритите при тараша забранени вещества и предмети. В затвора пристигнали дознатели, които извършвали оглед до 1.30 часа през нощта.

Любопитното е, че това е вторият случай в последно време, в който хващат в крачка Ярослав Георгиев. В началото на месеца в неговата килия отново са били намерени мобилен телефон и наркотици. Както тогава, така и сега, тази информация остана скрита за обществото. По тази причина не е ясно дали на провинилия се затворник са наложени допълнителни наказания за съхранението и използването на забранени предмети и вещества.

За реда зад решетките отговоря зам.-началникът по режима Румен Вачев. От няколко месеца занданът е с нов началник, но Вачев продължава да изпълнява възловите функции. Продължават и да се откриват телефони и наркотици сред лишените от свобода.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    69 11 Отговор
    Е това му е била грешката че е задигнал джипа на Тиквата,иначе още да е на свобода.
  • 2 Българка

    62 4 Отговор
    Мисля ,че в килията при осъдения автоджамбаз трябва да лежат и виновниците, снабдили го и пропуснали мобилен телефон и дрога. Докато не започнат държавните калинки да носят административна и наказателна отговорност, извращенията няма да бъдат пресечени
  • 3 Иван Грозни

    48 0 Отговор
    Решението е просто. Тия с чадъра да влезнат в килията при него и там да му го държат.
  • 4 НИЯ

    39 1 Отговор
    ВЪВ ВРАЧАНСКИЯТ ЗАТВОР Е ПЪЛНА АНАРХИЯ. ТАМ ИЗОБИЛСТВА ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД НАРКОТИК, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЛЕФОНИ. ВСЕКИ ВТОРИ ЗАТВОРНИК СИ ИМА ТЕЛЕФОН. ЗНАМ ГО ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ. ТОВА Е ВИЛА ЗА ОТДИХ.

    Коментиран от #5

  • 5 Е щом

    18 5 Отговор

    До коментар #4 от "НИЯ":

    Е вила ходи и почивай там. Изглед към Бели извор имаш.
  • 6 НИЯ

    9 4 Отговор
    А ЗАБРАВИХ И ТИ БЕШЕ ТЕХЕН ПОСЕТИТЕЛ ДЪЛГО ВРЕМЕ. ЗАТОВА СЕ ЖЕГНА ТОЛКОВА НЕЩАСТНИ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Милен

    9 1 Отговор
    До Е ЩОМ. Ти си бил сигурно там щом така върлосе засегна. Но това е самата истина. Аз съм от Враца и знам за какво става въпрос.
  • 9 Уйеф

    27 1 Отговор
    Като започнат да сумират присъдите и въведат конфискация и премахнат споразуменията. Ще настане живот
  • 10 ЛЮСИ

    6 5 Отговор
    ДО КОМЕНТАР Е ЩОМ. ЗНАМ ТЕ ТОЧНО КОЙ СИ, И ПРИ ТЕБ НАМИРАХА КАКВО ЛИ НЕ КОГАТО БЕШЕ ТАМ. ЗНАМ ТЕ КАКЪВ. БОКЛУК СИ.
  • 11 Друг

    12 1 Отговор
    Амо да поканят и началника да попстане за по дълго на гости в работното си място. Докато не увиснат на площада оправия няма да има.
  • 12 Хъхрх

    6 3 Отговор
    Кои пристигнали в затвора? С машина на времето ли? От десетина години не съществуват дознатели в МВР. Все едно 1998г. да напишеш, че са пристигнали милиционери.
  • 13 Гост

    7 2 Отговор
    Така ще е докато министри са Рошков и Стоиловката всичките са кадри на БСП.
  • 14 Евала

    4 2 Отговор
    Щом е краднал от Борисов, да го пускат.
  • 15 ЖАМБАЗА

    4 2 Отговор
    КАК НЕ Е ОТКРАДНА ЖИПКАТА НА БОЙКО ТИКВАТА ДОКАТО ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ ПРЕД МИСИРКИТЕ ЕЖЕДНЕВНО !
  • 16 КРАДЦИ

    5 0 Отговор
    МИ ТОЙ САМИЯ РАШКОВ МУ НОСИ ТЕЛЕФОНИТЕ И ДРОГАТА - ТАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЛУЖВА И ПАЗИ ЧЕ БОЙКО ПАК МОЖЕ ДА ЦЪФНЕ С КАФЕВАРКАТА НА ДОНДУРКОВ ! БОЙКО ЗА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ЗАЩО НЕ Е В СЪЩАТА КИЛИЯ ПРИ КОЛЕГАТА СИ !
  • 17 БОКОКРАД

    4 0 Отговор
    ПАК ДОБРЕ Е ЧЕ ДЖАМБАЗА Е БИЛ ТАМ ПРИ ПРОВЕРКАТА , ЩОТО ТАКИВА ИМАТ И ВЪНШНИ АНГАЖИМЕНТИ КАКТО БАШ МАФИОТИТЕ ОПИСАНИ ВЪВ ,,КРЪСТНИКЪТ"
  • 18 БАТИ ЗАТВОРА

    4 1 Отговор
    В Пазарджик: Хванаха затворник да вари ракия в килията си
    Заради провинението е получил 14 дни карцер, завел е дело за нарушени човешки права БОЙКО ЩЕ СИ САДИ КАРТОФИ И ЩЕ ГЛЕДА ПРАСЕТА КАТО ИДЕ В ПАНДИЗА !