Last news in Fakti

7 Ноември, 2021 20:40 1 813 17

Задържаха още 30 мигранти край Лясковец

  • мигранти-
  • лясковец

В покрайнините на града се издирват още

Задържаха още 30 мигранти край Лясковец - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Група от 30 мигранти е била задържана тази вечер край бензиностанция в Лясковец. Те са били натоварени в бус, съобщи Нова ТВ. В покрайнините на града се издирват още незаконни мигранти. По-рано днес и снощи в полунощ, в района Омуртаг бяха хванати две групи с общо 20 афганистанци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 choko

    7 0 Отговор
    Като нищо да са цъфнали у село :D
  • 2 Анонимен

    30 3 Отговор
    Лясковец е далече от границата с Турция, как са стигнали до там? Колко ли са влезли в Българиа последните дни, докато полицията ни проверава за зелен сиртификат?

    Коментиран от #5, #8

  • 3 Йоската

    20 0 Отговор
    Тази ограда изплетена със златна прежда струваща на бедния българин над 200 милиона и на третата година нуждаеща се от ремонт за сумата от 5 милиона пак от бедния българин явно не пази нищо. Надявам се поне повече пари да не се харчат за това патриотично съоръжение, което в селата се нарича телена ограда
  • 4 ????

    13 1 Отговор
    Ама стига сте ги хваща ли! Да няма на този геноцид, на който сме подложени на измислената ковид пандемия вие ще ги хващат паразитите! Аре чупка към Турция или към Сърбия. И какво правят 350 хубостници войници, които ги изпратихте на гръцко турската граница или правят оборот на хотела на далавери?
  • 5 Пръц

    4 13 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Какво ти пука,хората искат да оцелеят по някакъв начин.Затова бягат и тяхната цел е Европа а не БГ.

    Коментиран от #14

  • 6 Хорхе

    10 1 Отговор
    Не са мигранти, гласоподаватели на дьписе от Омуртаг на безплатна екскурзия в Лясковец. Дельо плаща за радост на раята!
  • 7 КАНАЛДЖИИТЕ до живот в ПАНДЕЛАТА

    15 1 Отговор
    КАНАЛДЖИИТЕ - ПАТЛАДЖАНИ ДА ЛЕЖАТ ДО ЖИВОТ В ПАНДЕЛАТА И МИГРАНТИТЕ ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА ИДВАТ. СМЕТКАТА Е МНОГО ПРОСТА - ЦЕНАТА НА ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ МНОГОКРАТНО ИМЕЕАКЛИИТЕ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ДРАСТИЧНО.
  • 8 Как

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    ли ? Благодарение на каналджиите мошеници , които са им взели по няколко хиляди за да ги извозят до Западна Европа , но са ги закарали до Лясковец.....
  • 9 ХА ХА ХА

    4 0 Отговор
    АБЕ ПИЯНДУРНИК САМО ТОЛКОВА ЛИ ХВАНАХТЕ ??? ТРЪГНИ ПО МАГИСТРАЛАТА И ГИ СЪБИРАЙ ...ХОДЯАТ КАТО ОВЦЕ НА СТАДА !!! АМА ТИ РОШКОВ СИ МНОГО ЗАЕТ , ЧАКА ТЕ ДАМАДЖАН !!!! НЯМАШ ВРЕМЕ ЗА НИЩО ДРУГО ....!!!
  • 10 Рашкооооов

    8 3 Отговор
    Слагай пушката на рамо и на границата, пиянде лъжливо
  • 11 Рошкевият авджия

    1 3 Отговор
    още не е изтрезнял от ловът. Къде го търсите.Дай му хемус или делавери. А границата е като врата в поле. Да минавт изборите и да се махат тези некадърници , че за 6 месеца съсипаха държавата. Хвърчилото да си ги носи под мишка.
  • 12 Шамсу имамов

    2 7 Отговор
    Абе пуснете орицата да не са побегнали от убаво

    Коментиран от #13, #16

  • 13 И "орицата"

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шамсу имамов":

    колко обиколки на Земята трябва да направят, докато намерят "убаво"? У вас портата денонощно ли зее, зер някой може да реши, че тъкмо при тебе - и за твоя сметка!!! - може да му е "убаво", а???
  • 14 Тръц

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пръц":

    Да беше и уточнил, че "някаквият" начин, по който иска да оцелее въпросната сган, е на чужд гръб и за чужда сметка. Защо не за твоя, като си толкоз милозлив?
  • 15 Христо

    6 0 Отговор
    Едно време се стреляше по границата. Помним ги тези години. Тогава, защо не минаваха. АК47 ги поздравяваше от далеч за "добре дошли".
  • 16 Пишеш под турско/мохамедански име,

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Шамсу имамов":

    значи можеш да обясниш защо, аджеба, на тез "орица" братските мохамедански държави, отвсякъде заобиколили Афганистан (и някои от тях доста богати), не могат да им осигурят "убаво"то? Защото твоята, на афганистанците и на комшиите им вяра нито е мирна, нито човеколюбива - нито за своите, нито за "неверниците", нали?!? Благодаря ти предварително за мълчаливото съгласие;-)!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.